Hattuşa  Erzin İsos Termal Üye İlişkilerine Tam Not

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Bölgenin tek Termal Sağlık Merkezi  olan Hattuşa  Erzin İsos Termal Tatil Köyü Üye İlişkileri bölümünde görev yapan çalışanlar sundukları kusursuz hizmet ile müşterilerden tam not almaya devam ediyor. Konusunda uzman yönetici kadrosu ve güleryüzlü çalışanları ile müşteri memnuniyeti odaklı hizmet veren Üye İlişkileri departmanları  Hattuşa  Erzin İsos Termal Tatil Köyü’nün tanıtımı,Yeni üyelerin kazandırılması,Üyeler arasındaki iletişim ve ilişki düzeyini geliştirmek konusunda hizmet veren Üye İlişkileri çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Üye İlişkileri departmanının hizmetlerinden memnuniyetlerini dile getiren müşteriler, Devre Tatil almadan önce başlayan görüşmeleri ve Hattuşa  Erzin İsos Termal Tatil Köyü müşterisi olduktan sonra devam eden görüşmeleri neticesinde son derece memnun kaldıkları Üye İlişkileri personellerine özverili ve müşteri memnuniyeti odaklı hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar dilediler.

Devre Tatil hizmeti , Otel Konaklama Bölümleri, Termal SPA ve Kaplıca Kür Merkezi, Spor ve Aktivite Alanları, Günübirlik Kullanım imkanları ile müşterilerine Doğal ortamı ile huzurlu, sakin bir tatil ve sağlıklı yaşam süreci için büyük imkanlar sunan Hattuşa  Erzin İsos Termal Tatil Köyü’nde Üye İlişkileri Yöneticilerinden biri olarak görev yapmaktan son derece mutlu olduklarını ifade eden Selbihan Alpaslan yaptığı açıklamasında:” Üye ilişkileri bölümü çalışanları olarak bizleri tercih eden ve tercih edecek olan müşterilerimize en güzel biçimde hizmet verebilmek adına var gücümüz ile çalışmaktayız.Yönetim kadromuz ve çalışanlarımızın tamamı alanında başarılı isimlerden belirlenmiştir. Hattuşa  Erzin İsos Termal Tatil Köyü 10 yılı geride bıraktığı Erzin Bölgesinde Hatay, Osmaniye, Adana, Mersin, Gaziantep ve Kahramanmaraş’lı vatandaşlarımız tarafından gördüğü yoğun ilgi ile sektöründen günden güne yükselişini sürdürmektedir.Üye İlişkileri olarak bizlerde böylesine başarılı ve tercih edilen tesisimizin mevcut üyeleri ile ilgilenmek ve yeni üyeler kazandırmak adına var gücümüz ile görev yapmaktayız. Aile ortamı yaşanan tesisimizde üyelerimizin duyduğu memnuniyet neticesinde bizlere “Allah Razı Olsun” demeleri hepimiz için büyük bir keyif olmaktadır.  Hattuşa  Erzin İsos Termal Tatil Köyümüze Sağlık dolu unutulmaz bir tatil deneyimi yaşamak isteyen herkesi davet ediyoruz. Başlamış Köyü İçmeler Mevkii Erzin’de faaliyet gösteren Hattuşa  Erzin İsos Termal Tatil Köyü için  detaylı bilgi için www.hattusa.com.tr sayfasını ziyaret edilebilir veya  0 850 840 68 00 ile  0 549 796 56 71nolu telefonları  arayabilirsiniz.”dedi.

 

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu