HATSADER EMİRE OFLAZOĞLU İLE DEVAM

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

 

Olağan genel kurulunu gerçekleştiren Hatay Sigorta Acenteleri Derneği (HATSADER) mevcut başkan Emire Oflazoğlu ile yola devam dedi.Şehrimizde faaliyet gösteren sigorta acentelerinin büyük bir bölümünü bünyesinde bulunduran Hatay Sigorta Acenteleri Derneğinin olağan gelen kurulu Saymın Et Lokantası salonunda üyelerin büyük çoğunluğunun katılımı ile gerçekleşti. Olağan genel kurul toplantısı Geçici Divan kurulunun seçilmesinin ardından Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.

Yönetim kurulu faaliyet raporunun okunması,görüşülmesi ve ibrası ile Dernek tahmini bütçesinin okunması ve kabulü’nün ardından  tek aday olarak seçime giden Emire Oflazoğlu yaptığı konuşmasında:” Divanımızın değerli üyeleri,sayın meslektaşlarım,acente arkadaşlarım,

Hatay sigorta acenteleri derneği genel kurul toplantısına hoş geldiniz.

2003 yılında kurulan Hatay Sigorta Acenteleri Derneği’ni büyütmek ve güçlendirmek için çalıştık ve ilçelerimizden yeni üye katılımlarıyla birlikte şuan için  102 üyemiz bulunmaktadır.Hatay Sigorta Acenteleri Derneği Başkanlığına seçildiğim günden itibaren dayanışmayı önceleyerek sorunlar karşında hep beraber bir bütün olarak hareket etmeyi ilke edindim.Federasyon yönetim kurulu üyesi olarak, Türkiye’nin neresinde olursa olsun gerçekleştirilen federasyon toplantılara şahsi olanaklarımla katılarak Hatay’ımızın sesini duyurduk, güzelliklerini anlattık ve çok değerli dostlar kazandık. Gelen dostlarımızı misafir ederek ağırladık. Koşullar ne kadar zor olursa olsun derneğimiz dün olduğu gibi yarında acentelerin yanında olacak, çözüm odaklı ve uzlaşı kurumu olarak çalışmalarına devam edecektir.

Misyonumuz,Şeffaf, dürüst, adil ve bütünleştirici bir yaklaşım ile kişi ve acente ayırımı yapmadan, birlik  ve beraberlik söylemi ile Hatay Sigorta Acenteleri  Derneği menfaatleri doğrultusunda çalışmaktır.

Bu vesileyle ,Genel kurulumuzun hayırlı olmasını diler, hepinizi şahsım ve yönetim kurulu adına sevgi ve saygı ile selamlarım.”dedi.

Konuşmanın ardından   gerçekleştirilen Dernek organlarının seçiminde üyelerin büyük bir çoğunluğunun oyunu alan Emire Oflazoğlu ve Yönetim Kurulu üyeleri yeni yönetime seçildiler.Daha sonra Derneği Federasyon kurma,katılma ve ayrılması için Yönetim Kuruluna yetki verilmesinin gerçekleştiği  Hatay Sigorta Acenteleri Derneği (HATSADER) olağan genel kurulu yeniden yönetime seçilen Emire Oflazoğlu ve Yönetim Kurulu üyelerinin tebrikleri kabulü ile son buldu.

Hatay Sigorta Acenteleri Derneği (HATSADER) Yeni Yönetimi şu isimlerden oluştu;

Emire Oflazoğlu,Ersin Köybaşı, Tahsin Kırık, Hacı Yatar,Erhan Mehmet Sürmeli, Vedat Aytaç,Hasan Toksöz,Süleyman Bölücü,Bülent Yıldız ve Oğuz Mehmet Mengüllüoğlu.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu