HATODER Dayanışma Kahvaltısında Buluştu

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Kısa adı HATODER olan  Hatay Talasemi Ve Orak Hücre Akdeniz Anemi Hastalıkları Derneği Covid-19 salgını dolayısıyla verilen aranın ardından yeni normalleşme  ile birlikte Karlısu Has Bahçe’de  da gerçekleşen birlik,beraberlik ve dayanışma kahvaltı ile buluştu. Kahvaltı programına Hatay Talasemi Ve Orak Hücre Akdeniz Anemi Hastalıkları Derneği başkanı Hasan Yetkin, Dr. Gönül Oktay, Dr.Yusuf Oktay, Dr. Cihan Ural, Dr. Mustafa Cemaloğlu, Uzm. Dr. Lütfiye Seçil Deniz Balyen, Lokman Balyen, Murat Kaçmaz, yönetim kurulu üyeleri, dernek üyeler, hastalar ve hasta yakınları katıldı.

Geçtiğimiz günlerde yapılan olağan kongre ile başkanlığa seçilen Hasan Yetkin ve Yönetim Kurulu Üyelerinin ev sahipliğinde gerçekleşen kahvaltıda HATODER ‘in kurucusu Burhan Kerimoğlu’nun vefatının acısını hala derinden yaşayan dernek üyeleri, buluşmada merhum başkanlarını anmayı ihmal etmediler.

 

Hatay Talasemi Ve Orak Hücre Akdeniz Anemi Hastalıkları Derneği başkanı Hasan Yetkin yaptığı konuşmasında, “Bugün burada uzun bir aradan sonra yeniden beraber olmanız mutluluğunu yaşıyoruz. Yakın bir zaman önce kaybettiğimiz eski başkanımız  Burhan Kerimoğlu’nun acısını hala derinden hissetmekteyiz. Burhan Kerimoğlu bizler için çok çalıştı. Ondan aldığım bayrağı en iyi şekilde taşıyacağıma söz veriyorum” dedi.

Masaları tek tek dolaşan Başkan Hasan Yetkin ve Yönetim Kurulu Üyeleri  misafirlerle sohbet etmeyi de ihmal etmediler. Hasta ve hasta yakınları gerçekleşen etkinlikte bol bol fotoğraf çekildi.

 

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu