Hatayspor’un yeni teknik direktörü Volkan Demirel!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Bordo Beyazlılar genç teknik adam Volkan Demirel’le 1+1 yıllık anlaşmaya vardı. Volkan Demirel Hatayspor’daki görevine yarın başlayacak. Demirel, Çarşamba günü de oyuncularla tanışarak ilk idmanına çıkacak.

6 maçta sadece 1 puan alabilen Teknik Direktör Serkan Özbalta’nın taraftarların baskısına dayanamayarak istifa etmesinin ardından, Hatayspor yönetimi Teknik Direktörlük görevine eski Milli kaleci Volkan Demirel’i getirdi.

2 Eylül 2019’da profesyonel futbol kariyerine son verdiğini ve kariyerine Fenerbahçe’de yardımcı antrenör olarak devam edeceği açıklayan Demirel, 14 Temmuz 2021 tarihinde Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile birlikte yaptığı basın toplantısıyla Fenerbahçe’deki yardımcı antrenörlük kariyerini sonlandırmıştı.

21 SÜPER LİG MAÇINDA 10 GALİBİYET, 5 BERABERLİK, 6 YENİLGİ

Volkan Demirel, 17 Aralık 2021’de Süper Lig takımı Fatih Karagümrük ile 2.5 yıllık sözleşme imzaladı. Demirel, sözleşmesinin bitmesine 2 yıl kala 27 Mayıs 2022’de görevinden ayrıldı.

Fatih Karagümrük’ün başında Süper Lig’de toplam 21 maça çıkan 40 yaşındaki teknik adam 10 galibiyet, 5 beraberlik ve 6 yenilgi aldı. Karagümrük geçtiğimiz sezonu 57 puanla 8’inci sırada tamamladı.

HEDEFLERİMİZ UYUŞMADIĞI İÇİN KARAGÜMRÜK’TEN AYRILDIM!

Geçtiğimiz sezonun sonunda Fatih Karagümrük’ten ayrılan genç teknik adam, gelecek hedeflerinin uyuşmaması üzerine görevi bıraktığı açıklamıştı.

Volkan Demirel, “Fatih Karagümrük benim ilk göz ağrım ve çok benimsediğim bir yerdi. Çok da güzel ilişkiler kurduk ancak ancak hedeflerin uyuşmaması doğrultusunda nasıl birleştiysek öyle de ayrıldık. Karagümrük’te ilk 4 hedefim vardı ancak bunu oyunculara son 1 ay kala hissettirdim. Onları baskı altına almak istemedim. Fenerbahçe maçında galip gelebilseydik bu hedefe ulaşabilirdik. Kısa vade, orta vade ve uzun vade doğrultusunda 3 tane hedefim var. Benim için Karagümrük her anlamda doğru bir yerde. İkinci adımımın ne olacağını zaman gösterecek.

HİÇBİR ZAMAN LAF OLSUN DİYE BİR TAKIMIN BAŞINA GEÇMEYECEĞİM!

Hiçbir zaman laf olsun diye bir takımın başına geçmeyeceğim.  Karagümrük’te önümüzdeki sezon için 3-4-5 gibi sıralarda yer almayı hedefliyordum. Geçtiğimiz günlerde Süleyman Hurma’nın söylediği gibi bazı isteklerimin karşılanamayabileceğini gördüm. Hak veriyorum, döviz kurunun geldiği nokta ortada. Belki 3-4 sene çalışmayacağı ancak hep doğru yere gitmek için uğraşacağım. Belki kimse bilmez ben Fenerbahçe’de yardımcı antrenörlük yaparken 3-4 tane kulübün altyapı tesislerini, A takım idmanlarını izleyip notlar aldım” şeklinde konuşmuştu.

İLK SINAVINI SİVASSPOR KARŞISINDA VERECEK

Hatayspor’un başına geçerek ilk kez İstanbul dışına çıkan genç teknik adam, ilk sınavını Sivasspor’a karşı verecek. Atakaş Hatayspor, Süper Lig 8’inci hafta maçında 2 Ekim Pazar günü Sivasspor’la karşı karşıya gelecek. Sivas 4 Eylül Stadı’nda oynanacak olan mücadele saat 14.30’da başlayacak. Hatayspor, bu zorlu maçta yeni hocasıyla birlikte ligdeki ilk galibiyetini almak için mücadele edecek.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu