Hatayspor’un parlayan yıldızı Bertuğ Özgür Yıldırım!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

20 yaşındaki genç yetenek bu sezon bir maçta hem gol atan hem de asist katkısı veren en genç oyuncu oldu

Atakaş Hatayspor’un genç golcüsü Bertuğ Özgür Yıldırım, Trabzonspor karşılaşmasında ortaya koyduğu etkili futbolla bir kez daha adından söz ettirmeyi başardı. Bordo-Beyazlı ekibin teknik patronu Volkan Demirel tarafından övgüler almaya devam eden genç yetenek, Trabzonspor maçını 1 gol ve asistle tamamladı. 80 dakika oyunda kalan 20 yaşındaki Bertuğ Yıldırım Trabzonspor maçındaki performansıyla, bu sezon bir Süper Lig maçında hem gol atan hem de asist yapan en genç oyuncu olmayı başardı.
Maçın ilk yarısında da ağları bulan Bertuğ, pozisyonun başında faul olduğu gerekçesiyle gol sevincini maçın ikinci yarısına erteledi. Ayoub’un attığı golde topu kafayla takım arkadaşına indiren Bertuğ, kale ağzında da çok net bir fırsatı gole çeviremedi.
Attığı şık kafa golüyle tüm dikkatleri üzerine çeken genç golcü, Gaziantep Futbol Kulübü karşısında da maça ilk 11’de başlayacak.
Sezon başında verdiği demeçte bu sezonki hedefinin 7 gole ulaşmak olduğunu aktaran Bertuğ, bu sezonda 8’i ilk 11’de olmak üzere toplam 14 Süper Lig maçında forma giydi. Bertuğ bu maçlarda takımına 4 gol ve 1 asistlik bir katkı sağladı.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu