HATAYSPOR’UN BÜYÜK TARAFTARINA TEŞEKKÜR 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Güneyin Derbisi maçında stada gelen tribünleri dolduran, maç boyunca sesleri kısılıncaya kadar tezahürat yapan, takımını yalnız bırakmayan tüm Hatayspor sevdalılarına, vefakar taraftarımıza teşekkür ediyoruz. 

Hatayspor Taraftarlar Derneği ve Hatay 31 Asi Gençlik Taraftarlar Derneği olarak her zaman iki resmi dernek ortak akılla birlikte Hatayspor’u destekliyoruz. 

İç saha maçları yanında deplasmanlara da otobüs kaldırarak tüm maçlarda Hatayspor’a menfaatsiz ve koşulsuz destek vermeye devam ediyoruz. 

2 dernek yöneticileri, üyeleri yanında özellikle maraton tribününü dolduran coşkuyla Hatayspor’u destekleyen tüm grupları ve Bordo-Beyazlı taraftarları tebrik ediyoruz. 

Gönül isterdi ki bu müthiş destek galibiyetle sonuçlansaydı. Bizler Hatayspor hangi ligde, hangi sırada ve konumda olursa olsun, uzun yıllardır takımını yalnız bırakmayan gerçek taraftarlarız. 

Adana Demirspor maçında maraton tribününde ve Güney Kale arkası tribününde takımını yürekten destekleyen tüm taraftarlara isimsiz kahramanlara teşekkür ediyoruz. 

Bu maç bir daha gösterdi ki Serkan Özbalta iyi niyetli bir insan ama başarılı teknik direktör değil. Acilen teknik heyette değişikliğe gidilmeli ayrıca 5 futbolcu transferi yapılmalı. Yarın geç olmadan radikal kararlar alınarak gerekli adımların atılmasını Onursal Başkan Doç. Dr. Lütfü Savaş’tan,

Hatayspor Kulübü Başkanı Nihat Tazearslan’dan ve yönetim kurulundan rica ediyoruz. 

 Sadullah Ergin (Hatayspor Taraftarlar Derneği Başkanı) 

Mehmet Deviren (Taraftarlar Derneği Kurucu Başkanı) 

Songül Taşdelen (Hatay 31 Asi Gençlik Taraftarlar Derneği Başkanı

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu