Hatayspor’dan Mert Hakan Yandaş’a kanca!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Volkan Demirel’e “İkna edersen al götür” dedi. Volkan Hoca, oyuncuyu Hatay’a gelmesi için ikna etmeye çalışıyor!

Ara transfer döneminde kadrosuna takviye yapmak için girişimlerini sürdüren Bordo-Beyazlılar Fenerbahçe’den Mert Hakan Yandaş’ talip oldu. Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, deneyimli oyuncu için Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’tan izin aldı. Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, Fenerbahçe’nin orta saha oyuncusu Mert Hakan Yandaş’ı Hatayspor kadrosuna katmak istiyor. Transfer çalışmalarına hız kazandıran Hatayspor’da, teknik direktör Volkan Demirel, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile Mert Hakan Yandaş transfer için bir görüşme yaptı.

Volkan Demirel, deneyimli oyuncuyu Hatay’a getirmek istediğini Ali Koç ile paylaştı. Ali Koç ise, “Eğer ikna edersen al götür Volkan” dedi. Bu cevabın üzerine Volkan Demirel, Mert Hakan Yandaş ile görüşmelere başladı.

YEDEK KULÜBESİNDE 3 SARI KART GÖRDÜ!

Fenerbahçe’de Mert Hakan Yandaş, ilginç kart istatistiği ile dikkat çekiyor. Trabzonspor maçının 62. dakikasında ve UEFA Avrupa Ligi’nde oynanan Dinamo Kiev grup müsabakasının 73. dakikasında sarı kartla cezalandırılan Mert Hakan, Galatasaray derbisi de hesaba katılınca bu sezon yedek kulübesinde 3 kez sarı kart gördü. 28 yaşındaki orta saha bu sezon 2’si ilk 11’de olmak üzere toplam 12 maçta görev yaptı. Yandaş, bu maçlarda 1 gol ve 1 asist üretti. 

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu