Hatayspor’da neler oluyor: Kulüp müdürü de görevi bıraktı!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Ömer Hoca’yla başlayan, Gökhan Zan’la devam eden ve önemli futbolcuları da takımdan koparan ayrılıklar kulüp yönetimine de sıçradı. Kulüp müdürü Bekir Aracı da görevinden ayrıldı. Hatayspor’daki belirsizlik giderek kaosa dönüşüyor!

Atakaş Hatayspor’da peş peşe gelen istifaların ardından Kulüp Müdürü Bekir Aracı da görevinden ayrıldı. Bordo-Beyazlı ekipte iki dönemdir Kulüp Müdürlüğü görevinde bulunan Bekir Aracı’nın görevinden ayrılma gerekçesi hakkında bilgi verilmedi.

Sezonun sona ermesiyle Teknik Direktör Ömer Erdoğan’la başlayan istifalar Antrenör Gökhan Zan ile devam etmişti. Ayrıca kaptan Mame Diouf, Adama Traore ve Ruben Riberio’nun ardından kaleci Munir’le de takımdan ayrılmıştı. TFF 1. Lig’de iken Onursal Başkan Lütfü Savaş tarafından Ankara’dan Kulüp Müdürlüğü görevine davet edilen Bekir Aracı’nın kulüpte sevilen ve saygın biri olarak anıldığı belirtildi.Hatayspor kulübü tarafından yapılan bilgilendirmede,“Kulüp müdürümüz Bekir Aracı görevinden ayrılmıştır. Bugüne kadarki emeklerinden dolayı teşekkür eder bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz” denildi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu