Hatayspor, Zetterer’den sonra Kastenmeier’i de ikna edemedi!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Kaleci arayışlarını sürdüren Atakaş Hatayspor, Alman kaleciler Michael Zetterer ve Florian Kastenmeier’le yaptığı görüşmelerden sonuç alamadı. Bordo-Beyazlı ekip kaleyi bir başka yabancı eldivene teslim etmek çalışmalarını sürdürüyor

Atakaş Hatayspor’da kaleci arayışları devam ediyor. Hatayspor Teknik Direktörü Serkan Özbalta’nın istediği kalecilerle görüşme yapan Hatayspor transfer komitesi uzun süredir gündemi meşgul eden iki Alman kaleciyi de Hatay’a gelmeye ikna edemedi.

İlk olarak Werder Bremen’in Alman kalecisi Michael Zetterer’le görüşen ve transferi imza aşamasına kadar getiren Bordo-Beyazlılar Zetterer ailesinin Hatay’a gelmek istememesi üzerine transferden vazgeçmişti.

YABANCI KALECİ ALINACAK

Zetterer’den sonra rotayı Alman kaleci Florian Kastenmeier’e çeviren Hatayspor, bu oyuncuyu da ikna edemeyince rota başka isimlere çevrildi.

Hatayspor Transfer Komitesi, Teknik Direktör Serkan Özbalta’nın raporları doğrultusunda transfer arayışlarına devam ederken teklif götürülecek aday kalecilerin tamamının yabancı olduğu öğrenildi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu