Hatayspor, Yansene’de ısrarcı

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Hatayspor kiralamak istiyor. Anderlecht bonservisiyle transfer etmenin hesaplarını yapıyor. Moldova ekibi oyuncunun kiralık olarak gönderilmesine sıcak bakarken, Hatayspor’un transfer için daha avantajlı olduğu öğrenildi

Uzun süredir forvet arayışında olan Atakaş Hatayspor, Moldova ekibi Sheriff’te forma giyen 24 yaşındaki golcü Momo Yansene’yi kadrosuna katmak istiyor. Belçika takımlarından Anderlecht’in de bonservisiyle almak istediği genç golcünün kulübü Sheriff, Momo’yu kiralık olarak göndermek istiyor. Yansene’yi bonservisiyle satmayı düşünmeyen Moldova ekibi Anderlecht ve Hatayspor’la görüşmelerini sürdürürken, Momo’nun da sezonu Hatayspor’da kiralık olarak geçirmeye sıcak baktığı öğrenildi.

MOMO İÇİN ANDERLECHT’TE MASADA

Hatayspor Transfer Komitesi Sheriff kulübüne 1 yıllığına satın alma opsiyonlu bir kiralama teklifinde bulundu. Anderlecht ekibiyle de pazarlık halinde olan Sheriff’in oyuncuyla ilgili son kararını kısa süre içinde netleştirmesi bekleniyor.

30 MAÇ 12 GOL 1 ASİST

Gineli golcü Momo Yansene, geçtiğimiz sezon Moldava Ligi’nde 18’il ilk 11’de olmak üzere toplam 30 maçta forma giydi. Momo bu maçlarda 12 gol ve 1 asistle oynarken takımını sezonu şampiyon olarak tamamladı.

ŞAMPİYONLAR LİGİ’NDEN ELENDİLER

Yeni sezonda da şu ana kadar 1’i lig 4’ü Şampiyonlar Ligi ön elemeleri olmak üzere toplam 5 maçta forma giyen Momo Yansene 1gol attı. Momo’nun takımı Sheriff, önceki gün Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu ikinci maçında ilk maçta olduğu gibi Viktoria Plzen takımına 2-1 mağlup olarak turnuvadan elendi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu