Hatayspor sürpriz peşinde!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Atakaş Hatayspor Süper Lig 19’uncu hafta maçında bu akşam lig lideri Galatasaray’a konuk olacak. Son 4 lig maçında da galibiyet elde edemeyen Bordo-Beyazlılar, saat 20.00’da başlayacak olan zorlu maçta sürpriz kovalayacak

Süper Lig’de son haftalarda bir türlü istediği sonuçları alamayan Atakaş Hatayspor, Galatasaray maçına kilitlendi. Hafta boyunca teknik direktör Volkan Demirel yönetiminde yaptığı idmanlarla zorlu maça hazırlanan Bordo-Beyazlılar, güçlü rakibi karşısında sürpriz bir sonuca imza atmak istiyor.

Dün öğle saatlerinde yaptığı son idmanla maçın hazırlıklarını tamamlayan Hatayspor, İstanbul’a uçtu ve maç saatini beklemeye başladı.

Dünya Kupası dönüşü çıktığı 4 maçta da galibiyet alamayan ve 18’inci haftayı 17 puanla 16’ncı sırada küme düşme potasında tamamlayan Hatayspor, geçen haftayı derbi galibiyetiyle tamamlayan Galatasaray karşısında sahaya en az 1 puan hedefiyle çıkacak.

Hatayspor Galatasaray ile 4’ü Süper Lig’de olmak üzere toplamda 7 kez karşı karşıya geldi. Bordo-Beyazlılar bu maçlarda üç galibiyet, bir beraberlik ve üç yenilgi ile sahadan ayrıldı. Hatayspor, deplasmanda Galatasaray’a karşı üç yenilgi ve bir beraberlik aldı. İki takım arasında Ali Sami Yen’de oynanan son maç, 23 Ağustos 2021 tarihinde oynandı. Hatayspor bu mücadeleyi 2-1’lik skorla kaybetti.

EN AZ ATAN VE EN AZ YİYEN TAKIMLARIN MÜCADELESİ

Galatasaray – Atakaş Hatayspor maçı ligin en az gol yiyen ve en az gol atan takımlarının mücadelesine sahne olacak. 17 maçta rakip kaleye sadece 15 gol atarak ligin en az gol atan takımı olan Hatayspor, 17 maçta sadece 13 gol yiyerek ligin en az gol yiyen takımı konumunda yer alan Galatasaray karşısında kötü gidişe dur demenin hesaplarını yapıyor.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu