Hatayspor sadece Aaron’dan para kazandı o paranın da yarısı henüz yatmadı!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Süper Lig’deki ilk yılında önemli oyuncuları kadrosuna katan ve harika bir sezon geçiren Atakaş Hatayspor, Aaron Boupendza dışında yollarını ayırdığı hiçbir oyuncusundan para kazanamadı. Üstelik Hatayspor, Aaron’un bonservisinin ikinci taksini de henüz alamadı
Yeni sezon öncesinde Munir, Diouf, Ruben, Traore ve Fatih gibi sürekli ilk 11’de forma şansı bulan oyuncularla yollarını ayıran Atakaş Hatayspor, bu oyuncuların hiçbirinden para kazanamadı. Sözleşmesi bitmek üzere olan oyuncuları yeni sözleşme imzalamak için ikna edemeyen Bordo-Beyazlı yönetim, sözleşmesi devam eden oyuncularından Fatih Kuruçuk’la da karşılıklı anlaşma yoluna giderek oyuncuyu bonservisiyle satma olanağını zorlamadı.
Süper Lig’de ilk yılında ismi çok duyulmamış önemli oyuncuları kadrosuna katan ve harika bir sezon geçiren Atakaş Hatayspor, Aaron Boupendza dışında yollarını ayırdığı hiçbir oyuncusundan para kazanamadı. Aaron Boupendza’yı 8 milyon Avro’dan düşük bir bonservis bedeliyle satmayacağını açıklayan yönetim daha sonra Katar ekibi Al Arabi ile 4,25 milyon Avro’ya anlaştı. Hatayspor, Aaron bonservis bedelinin ikinci taksidini de henüz alamadı. Bonservis geliri olmayan Hatayspor, bu nedenle transfer sürecinde bonservisi elinde olan futbolculara yöneldi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu