Hatayspor Giresun’da moral peşinde!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Atakaş Hatayspor Süper Lig 19’uncu hafta maçında bugün saat 16.00’da Giresunspor’la deplasman karşı karşıya gelecek. Ligin ilk yarısındaki son maçtan galibiyetle ayrılmak isteyen bordo beyazlılar sezon arasına moralli girmek istiyor

Çarşamba günü kendisi sahasında İttifak Holding Konyaspor karşısında 1-0 öne geçtiği maçı 3-1 kaybeden Hatayspor, Karadeniz deplasmanında iyi bir sonuçla ayrılarak yaralarını sarmak istiyor. Konya maçından bir gün sonra Osman Çalgın Tesisleri’nde, teknik direktör Ömer Erdoğan yönetiminde yapılan idmanla Giresun maçının çalışmalarına başladı. Yaklaşık 1 saat 25 dakika süren idmanda dinamik ısınmanın ardından pas drili, dar alan çalışması, şut çalışması ve hava topu çalışması yaparak Giresun mesaisine başlayan Hatayspor,  dün öğleden sonra yaptığı idmanla Giresunspor maçının çalışmalarını tamamladı ve özel uçakla Giresun’a hareket etti.

SÜPER LİG’DEKİ İLK KARŞILAŞMA

İki takım Süper Lig’de ilk kez karşı karşıya gelecek. Bordo beyazlılar TFF 1. Lig’de 2018-2019 ve 2029-2020 sezonlarında 4 kez Giresunspor’la karşı karşıya geldi. Hatayspor bu dört maçta rakibi karşısında hiç yenilmedi. Bordo beyazlılar bu maçlardan 2 galibiyet 2 de beraberlik aldı.

GİRESUNPSOR İÇERİDE 9 MAÇTA 14 PUAN ALDI

Lige kötü başlayan ancak sonra üst üste aldığı başarılı sonuçlarla toparlanan Giresunspor iç sahada çıktığı 9 maçta 4 galibiyet, 3 yenilgi 2 de beraberlik aldı. Karadeniz ekibi bu maçlarda rakip kaleye 11 gol atarken kendi kalesinde ise 8 gol gördü.

HATAYSPOR 9 DEPLASMANDA 13 PUAN ÇIKARDI

Lige iyi başlayan ancak son haftalarda adlığı istikrarsız sonuçlarla dikkat çeken Atakaş Hatayspor bu sezon deplasmanda oynadığı 9 maçta 4 galibiyet 1 beraberlik ve 4 yenilgi aldı. Bordo beyazlılar bu maçlarda kalesinde 11 gol gördü rakip fileleri ise 10 kez havalandırdı.

FATİH VE ADEKUGBE CEZALI

Zorlu maç öncesinde Hatayspor’da sakat ve cezalı oyuncular teknik direktör Ömer Erdoğan’ın işini zorlaştırıyor. Konyaspor maçında sarı kart görerek cezalı duruma düşen Fatih Kuruçuk ile kırmızı kart gören Samuel Adekugbe Giresun karşısında forma giyemeyecek.

ONUR VE TRAORE ŞANS BULABİLİR

Bordo beyazlı ekipte uzun zamandır sakatlıkları bulunan Onur Ergün ve Adama Traore’nin takımla birlikte çalışmaya başlaması teknik heyeti mutlu etti. Ömer Erdoğan’ın görev vermesi halinde bu iki oyuncunun Giresun maçında oynayabilecekleri ifade ediliyor. Sakatlıkları bulunan Burak Çamoğlu ve Mehdi Boudjemaa’nın ise maç kadrosuna alınması beklenmiyor.

HATAYSPOR’UN MUHTEMEL 11’İ

Atakaş Hatayspor’un Giresunspor maçına Munir Mohamedi, Kamil Ahmet Çörekçi, Isaac Sackey, Burak Öksüz , Simon Falette, Ruben Ribeiro, Onur Ergün (Muhammed Mert), Adama Traore, Saba Lobjanidze, Ayoub El Kaabi ve Mame Diouf (kaptan) 11’iyle başlaması bekleniyor.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu