Hatayspor bu yıl bir ilk peşinde!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Bu yıl deplasmanda puan alamayan tek takım olan Hatayspor’da tek hedef ligde 4 maçtır kazanamayan Gaziantep’i devirmek!

Atakaş Hatayspor Süper Lig 28’inci hafta maçında bu akşam Gaziantep Futbol Kulübü’ne konuk olacak. Saat 20.00’da başlayacak olan karşılaşmayı Hüseyin Göçek yönetecek. Oynadığı son lig maçında Yeni Malatyaspor’u 5-2’lik skorla devirerek moral depolayan bordo beyazlılar zorlu Gaziantep deplasmanından iyi bir sonuçla dönerek çıkışını sürdürmek istiyor. 2022 yılında Süper Lig’de deplasmanda puan alamayan tek takım olan Hatayspor, Gaziantep’ten iyi bir sonuçla dönmenin hesaplarını yapıyor.

ERDOĞAN: GAZİANTEP ZOR BİR RAKİP

Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, bugün oynayacakları maç öncesi, zor bir maçın kendilerini beklediğini söyledi.Gaziantep’in ligin iyi takımlarından birisi olduğunu aktaran Erdoğan, “Gaziantep zor bir rakip. Bu sene de oynadıkları futbolla ligin iyi takımlarından birisi. Erol hocayla iyi çıkış yakaladılar. Hazırlıklarımızı sağlıklı bir şekilde tamamladık.  İnşallah Gaziantep’ten iyi bir sonuçla dönmeyi hedefliyoruz” diye konuştu.

Erdoğan, Fatih Kurucuk ve Kamil Ahmet Çörekçi’nin kart cezalısı olduğunu ve Gaziantep FK maçında forma giyemeyeceğini belirtti.

GAZİANTEP EVİNDE SADECE 1 KEZ YENİLDİ!

Süper Lig’de başarısız bir dönemden geçen Gaziantep ekibi çıktığı son 4 maçta sadece 1 puan alabildi. Geçtiğimiz hafta Altay’a 3-2 kaybeden Gaziantep, bu karşılaşmada 3 maçlık gol orucunu sonlandırmıştı. 28’inci haftaya 36 puanla 11’nci sırada giriş yapan Gaziantep, iç sahada en başarılı takımlardan biri olarak dikkat çekiyor. İç sahada çıktığı 13 maçta 9 galibiyet 3 beraberlik ve 1 yenilgi alan Gaziantep bu maçlarda 26 gol attı 11 gol yedi.

1 GALİBİYET 1 BERABERLİK 1 YENİLGİ

Atakaş Hatayspor, Gaziantep Futbol Kulübü takımıyla daha önce Süper Lig’de 3 kez karşı karşıya geldi. Hatayspor bu maçlarda rakibini 1 kez yenerken 1 beraberlik ve 1 yenilgi aldı. Bu sezon ligin ilk haftasında Yeni Hatay Stadı’nda oynanan mücadele Hatayspor’un 2-1’lik üstünlüğü ile sonuçlandı.Kaptan Mame Diouf, ligin ilk yarısında Hatayspor’un 2-1 kazandığı Gaziantep FK maçında ağları havalandırmıştı. Tecrübeli golcü bu akşam Ayoub El Kaabi ile birlikte takımın en büyük gol ümidi olacak. Geçtiğimiz sezon deplasmanda oynadığı maçtan 1-1’lik skorla dönen Hatayspor, kendi evinde ise rakibine 1-0 yenildi. Zorlu maçtan iyi bir sonuçla ayrılmak isteyen Hatayspor, bu yıl deplasmandaki ilk puanlarını almanın hesaplarını yapıyor.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu