Hatayspor bu hafta 3’ü yerli 1’i yabancı 4 oyuncuya imza attıracak

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Transfer edilecek oyuncuların, teknik direktör Serkan Özbalta’nın seçtiği isimler olacağı öğrenildi. Transferde önceliği stoper ve defansif orta saha mevkilerine veren genç çalıştırıcı, kuracağı yeni kadroyla yönetimin belirlediği “Ligi ilk 10’da bitirme hedefini” yakalamak istiyor 

Teknik Direktörlüğe Serkan Özbalta’yı getirdikten sonra yeni hocanın transfer listesindeki oyuncuları kadrosuna katmak için çalışmalarına hız veren Atakaş Hatayspor’un bu hafta içerisinde anlaşmaya vardığı oyuncularla resmi sözleşme imzalayacağı öğrenildi.

Transferde önceliği defansif orta saha ve stoper mevkisine veren ve yönetimden özellikle bu mevkiler içini istediği oyuncuların alınmasını isteyen teknik direktör Serkan Özbalta’nın bu hamlesi mevcut kadroda söz konusu bölgelerde görev yapan oyuncuları yetersiz gördüğü şeklinde yorumlandı.

Bordo-Beyazlı kulüp bu hafta içerisinde 3’ü yerli 1’i yabancı olmak üzere toplamda 4 oyuncuyla resmi sözleşme imzalaması bekleniyor. Bahsi geçen oyuncular arasında Musa Çağıran, Melih İnan ve Çağlar Menderes’in yanı sıra yabancı bir kaleci olabileceği değerlendiriliyor.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu