Hatayspor 25 bin kişilik stadında maç başı ortalama 5 bin 236 seyirciyle oynadı!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Süper Lig’deki ilk sezonunda maçlarını seyircisiz oynanan Atakaş Hatayspor, geride bıraktığımız sezonda ise 25 bin kişilik Yeni Hatay Stadı’nda maç başı ortalama 5 bin 236 seyirci önünde oynadı. En fazla seyirci toplayan takım Trabzonspor olurken, Karagümrük ise sıralamada son sırada yer aldı

Spor Toto Süper Lig 2021-2022 Ahmet Çalık Sezonu’nda takımların iç saha maçlarında ulaştığı toplam seyirci sayısı açıklandı. Deplasman yasağının uygulandığı sezonda Atakaş Hatayspor 20 takım takım arasında en çok seyirciyle maça çıkan 10’uncu takım oldu. Bordo-Beyazlı ekibin 19 iç saha maçını toplamda 99 bin 491 kişi tribünden takip etti. Süper Lig’de 19 iç saha maçına çıkan Hatayspor maç başı ortalama 5 bin 236 seyirci önünde oynadı. Bu verilere göre 25 bin seyirci kapasiteli Yeni Hatay Stadı’nda doluluk oranı ortalaması yüzde 20,95 oldu.

Maç başı 28 bin 776 kişiyle en kalabalık seyirci sayısına sezonu şampiyon bitiren Trabzonspor ulaşırken sıralamanın sonunda ise 601 seyirci ortalamasıyla Karagümrük yer aldı.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu