Hatay’ın Vekili Aday Adaylığı Başvurusunu Yaptı

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Hatay’ın vekili olarak uzun yıllardır gönüllerde taht kuran Reklam sektörünün duayen ismi Mehmet Katırcıoğlu CHP Milletvekili Aday Adaylığı başvurusunu CHP Genel Merkezine yaptı.Milletvekili Aday Adayı Katırcıoğlu yaptığı açıklamada;”Öncelikle Kahramanmaraş merkezli 11 ilde meydana gelen yüzyılın felaketi depreminde hayatını kaybeden tüm hemşerilerimize yüce Allah’tan rahmet kederli ailelerine başsağlığı diliyorum yaralılara acil şifalar hayatta kalan tüm hemşerilerimize sağlıklı bir ömür diliyorum.
Ülkemiz bir an önce varolan bu felaket durumdan hızla kurtulması 11 ilimizdeki vatandaşlarımızın bir an önce il ve ilçelerine dönmeleri birinci önceliğimizdir bende ülkem adına ilim  adına daha faydalı olabilmek adına 14 Mayıs 2023’te yapılacak olan 28. Dönem Genel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi’nden Millet Vekili A. Adaylık başvurumu Genel merkezde  CHP Genel Başkan Yardımcısı Sayın Faik Öztrak ile yapılan mülakat sonrası yapmış bulunmaktayım.
Bu yeni dönemde Hatay’ın  yeniden inşa etmek için elimden geleni en iyisini yapmak için var gücümle çalışarak sizlerinde taktirlerine layık olmaya çalışacağım sizlerden de bu süreçte benim yanımda olmanızı ve bana destek olmanızı en içten dileklerimle temenni ediyorum.”dedi.

Mehmet Katırcıoğlu

Reklam Danışmanı
* Süper Show Radyo 97,3 * Akdeniz Fm 89,2 * Dost Fm 90,7
* Loca Dergisi * Otobüs Reklamları * Firma Rehberim

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu