HATAY’DA MEMLEKET PARTİLİ 300 KİŞİ AK PARTİ’YE KATILDI

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Memleket Partisi Dörtyol İlçe Başkanı Hidayet Yamaç ve İlçe İkinci Başkanı Murat Oktay partilerinden istifa ederek 300 kişiyle birlikte AK Parti’ye katıldıklarını açıkladı.

Ak Parti Hatay Milletvekili Kemal Karahan ve Dörtyol İlçe Başkanı Osman Görgen’in ev sahipliğinde Adalet ve Kalkınma Partisinde aileleri ve çevreleriyle birlikte bir araya gelen Memleket Partisi Dörtyol İlçe Başkanı Hidayet Yamaç ve İlçe İkinci Başkanı Murat Oktay hitap ettikleri yaklaşık 300 kişiyle Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a Destek Vermek İçin AK Parti’mize katıldık açıklamasında bulundular.

GÖRGEN: AİLEMİZE HOŞGELDİNİZ

AK Parti Dörtyol İlçe Başkanı Osman Görgen’de yaptığı açıklamada; “Memleket Partisi Dörtyol İlçe Başkanı sayın Hidayet Yamaç bundan sonraki süreçte birlik ve beraberlik içerisinde Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’miz için çalışacaklarını söyleyerek Ak Parti ailesine katılmıştır. Katılımları bizleri mutlu etmiştir” dedi.

Memleket Partisi Dörtyol İlçe Başkanı Hidayet Yamaç ve İlçe İkinci Başkanı Murat Oktay’a Ak Parti rozetini Ak Parti Hatay Milletvekili Kemal Karahan ve Dörtyol ilçe başkanı Osman Görgen taktı.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu