Hatay’da karla mücadele seferberliği!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Havaların iyice soğuduğu Hatay’a çok sayıda bölge kar yağışıyla beraber beyaza büründü. Özellikle Yayladağı, Altınözü, Belen ve Hassa’nın yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışıyla birlikte ekipler de yol açma ve tuzlama çalışmalarına başladı. Kar yağışı bir yandan hayatı olumsuz etkilerken bir yandan da ortaya çıkan kartpostallık manzaralar vatandaşlar tarafından kayıt altına alındı. Meteoroloji Bölge Müdürlüğü’nün verilerine göre Hatay’da soğuk ve yağışlı havanın yarın da sürmesi bekleniyor.

VALİLİKTEN SÜRÜCÜLERE BUZLANMA UYARISI

Hatay Valiliğinden yapılan açıklamada, “İlimizde, özellikle kar yağışı olan bölgelerde sürücülerimizin dikkatli olması, trafik işaret ve işaretçilerine uymaları; araçlarında Zincir, Takoz ve Çeki Aleti bulundurmaları rica olunur” ifadelerine yer verildi.

BAŞKAN YALÇIN: EKİPLERİMİZ SAHADA

Kar yağışının bir hayli etkili olduğu Yayladağı’nda belediye başkanı Mehmet Yalçın da sürücülere uyarılarda bulundu. Başkan Yalçın, “Yayladağı-Antakya Karayolunda kar yağışı sebebiyle yer yer buzlanma oluşmaktadır. Mahalle bağlantı yollarında kapanmalara müdahale etmek üzere belediye Ekiplerimiz sahada bulunmaktadır. Lütfen kar lastiği veya zinciri olamadan yola çıkmayınız” uyarısında bulundu.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu