HATAY’DA DEVA’LI ADAYLARA ALİ BABACAN DESTEĞİ

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Genel Başkanı Ali Babacan partili belediye başkanlarına destek vermek üzere geldiği Hatay’da İskenderun, Arsuz, Kırıkhan ve Hassa ilçelerinde adaylar ile birlikte seçmenle buluşarak esnaf ve vatandaşları dinledi.
Genel Başkan Ali Babacan Deva Partisi olarak 4 yıllık bir parti olmalarına rağmen 2 yıl öncesinden tüm Teşkilatların Yerel Seçimlere ve Genel Seçimlere hazır olduğunu bu konuda şehirlere deva olacak “Yerel Yönetimler ve Şehircilik Eylem Planı” ve Ülkenin kanayan yaraları ile ilgili 22 başlıkta eylem hazırladıklarını ifade etti.
İNSAN ONURUNA YARAŞAN BİR HAYAT HAKKINDIR
Deva Genel Başkanı Ali Babacan, vatandaşlarla bir araya gelerek şunları söyledi: “Biz, Hayat tarzından, siyasi görüşünden ödün vermeden sosyal desteklerden yararlanmak mı istiyorsun? ‘Yararlanacaksın, hakkındır’ diyeceğiz. Korkmadan itiraz etmek, yanlışları açıkça konuşmak söylemek mi istiyorsun? ‘Söyleyeceksin, hakkındır’ diyeceğiz. Ayrım yapmadan, herkes için eşit bir belediyecilik, hakkındır diyeceğiz. ‘Demokrasi de hakkındır, özgürlük de hakkındır’ diyeceğiz. ‘İnsan onuruna yaraşan bir hayat hakkındır; bu ülkenin hakkıdır, 85 milyonun hakkıdır’ diyeceğiz.”
“ÂLEM BUYSA DEVA SENSİN”
Ali Babacan konuşmasını söyle sürdürdü: “Âlem, yükselen kiralarsa, kat üstüne kat çıkılan temelsiz yapılarsa; âlem, iktidarıyla muhalefetiyle vatandaşı değil kendi haksız rantını düşünenlerse; DEVA sensin. Âlem, et kuyruklarıysa; âlem, ekmek kuyruklarıysa; âlem, yemek kuyruklarıysa; âlem, pahalı diye alınamayan zeytin yağıysa; âlem, içilemeyen kahveyse; âlem buysa, DEVA sensin. Âlem buysa, DEVA sizsiniz arkadaşlar, siz.”
Hatay ziyaretinde Genel Başkan Yardımcısı Sadullah Ergin, Kahramanmaraş Milletvekili İrfan Karadutlu, İl Başkanı İlker Eker, Antakya Belediye Başkan adayı Uğur Çakılı, Arsuz Belediye Başkan Adayı İlker Köybaşı, Defne Belediye Başkan Adayı Levent Eraslan, Kırıkhan Belediye Başkan adayı Mehmet Şirikçi, İskenderun Belediye Başkan adayı Hatice Esra Doğan, Babacan’a eşlik etti.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu