Antakya’da Bir İlk! BESTWAY “IELTS” SINAVINI İLİMİZDE YAPTI

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Dil öğrenimi  konusunda bölgemizde önemli bir yere sahip olan Bestway Yurtdışı Eğitim,Geçtiğimiz günlerde The Museum Hotel’de gerçekleştirdiği ve Antakya’da bir ilk olma özelliğindeki uluslararası İngilizce sınavı IELTS’i sınavı ile bir kez daha farkını ortaya koymayı başardı. Yurtdışı kariyer hedeflerine ulaşmak isteyenler için önemli  bir fırsat olan , geçerliliği dünya çapında 11.000 den fazla kurumda kabul edilen, uluslararası iş başvuruları, okul kayıtları ve aile birleşimlerinde de en az 2 yıl geçerli IELTS (International English Language Testing System) sınavı Yurtdışı kariyer planlayanlar için  büyük kolaylık sağlamış oldu.

Bestway Yurtdışı Eğitim Müdürü Alev Ay ve İngilizce Öğretmeni Murat Ay yaptıkları açıklamada:”Şehrimizde İngiltere ve Kanada yoğunluklu olmak üzere dil okulları, lisans programları ve yabancı öğretmenlerden farklı dillerde online speaking dersi hizmetleri sunan Bestway Yurtdışı Eğitim, geçerliliği dünya çapında 11.000 den fazla kurumda kabul edilen, uluslararası iş başvuruları, okul kayıtları ve aile birleşimlerinde de en az 2 yıl geçerli IELTS (International English Language Testing System) sınavını başarılı bir biçimde gerçekleştirmiştir. Antakya’da ilk defa böyle bir sınavı gerçekleştiren kurum olarak adaylara büyük kolaylık sağlamış olmanın haklı gururunu yaşamaktayız. Bestway Yurtdışı Eğitim olarak geçmiş yıllarda sınava şehir dışında katılmak zorunda kalan adayları konaklama ve yolculuk maliyetlerinden kurtarmanın yanı sıra adaylara zamandan da kazandırmayı hedefleyerek gerçekleştirdiğimiz IELTS sınavı oldukça profesyonel bir biçimde kusursuz olarak yapıldı. Sınava katılan ve bizi tercih eden herkese teşekkür ediyoruz. Yakın zamanda Hatayımıza değer katan bu sınavın dışında öğrenci ve velilerimize uluslararası projeler de sunmaya planlamaktayız.”dediler.

IELTS sınavına Antakya’da girmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden  adaylar, Kendilerine bu imkanı sunarak büyük bir kolaylık sağlayan Bestway Yurtdışı Eğitim Müdürü Alev Ay’a, İngilizce Öğretmeni Murat Ay’a ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ettiler.

 

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu