HATAY’DA 3 AY İÇİNDE 3 YENİ HASTANE AÇILACAK!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 6 Şubat’taki depremlerden sonra inşa edilen Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile İskenderun Devlet Hastanesi’nin resmi açılış töreninde yeni sağlık yatırımları hakkında da bilgiler verdi.
Erzin’de 100 yataklı, Altınözü’nde 120 yataklı, Payas’ta ise 100 yataklı devlet hastanelerini de 3 ay içinde hizmete açacaklarının müjdesini veren Koca, 1000 yataklı Hatay Şehir Hastanesinin proje çalışmalarının da bitmek üzere olduğunu duyurdu.
Yatırımlarla Hatay’ı bölgenin sağlık merkezi yapmaya kararlı olduklarının altını çizen Koca, “Hatay’ımız, Türkiye Yüzyılı vizyonunun tezahür ettiği örnek kent olacak. Daha büyük eserlerle, daha büyük gururlar yaşayacağımız günler çok yakın, gereken irade, azim ve umuda sahibiz. Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile İskenderun Devlet Hastanesi kaybettiğimiz canların hatırasına saygının birer eseridir, sizlere karşı görev duygumuzun sonucudur. Bu hastanelerde verilecek hizmetler, bizim için kayıplarımızı yad etme anlamına da gelecektir” dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu