HATAY SINAV KOLEJİ İLKOKUL ÖĞRENCİLERİ COŞKUYLA MEZUN OLDULAR

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Hatay Sınav Koleji İlkokul Mezuniyet Töreni  Hatay Sınav Koleji Aziz Sancar Konferans  Salonu’nda gerçekleşti.

Okul yönetimi, öğretmenleri, öğrencileri ve velilerin katılımıyla gerçekleşen kep atma töreninde büyük bir heyecan ve coşku yaşandı. Törende ‘bayrak  ve flama’ emanetlerinin devir teslimi  gerçekleştirildi.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve Şehitlerimizin manevi huzurunda saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan, ardından  İlkokul Müdürü Nevzat UMDU’ nun konuşması ile devam etti.

UMDU;Sizleri ortaokul sıralarına uğurlarken her birinizin tek tek gözlerinden öpüyorum. Sağlık ve mutluluk içinde, sevgiyle, Sınav Koleji İlkokulu ailesinin kıymetli birer üyesi olarak, bu güzel vatan topraklarımıza en güzel hizmeti sunacağınıza inancımın tam olduğunu belirtmek istiyorum.   Değerli öğretmen arkadaşlarım, bir anne ve baba şefkati ile kucaklayıp, erdem ve bilgi ile donattığınız bir nesli daha bugün buradan uğurluyoruz. Onlara gösterdiğiniz rehberlik, şefkat ve ilgi için sizlere ne kadar teşekkür etsem azdır.”dedi.

Öğrencilere  mezuniyet belgelerinin verilmesiyle törende duygu dolu anlar yaşandı.

Tüm öğrencilere sınıf öğretmenleri tarafından mezuniyet belgeleri  verildikten  sonra  marşlar eşliğinde büyük bir coşkuyla kepler havaya fırlatıldı  ve mezuniyet pastası kesilerek tören sona erdi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu