HATAY SAADET İFTARDA BASINLA BİR ARAYA GELDİ

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Saadet Partisi Hatay İl Başkanlığının her yıl geleneksel olarak düzenlediği “Basınla iftar” programı yoğun katılımla gerçekleşti.

programına Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, İl Başkanı Mustafa Eğe, Antakya İlçe Başkanı Fadıl Koçak, Saadet Partisi İl Müfettişi Hamza Çalışkan, İl Başkan Yardımcısı Fahri Serdar Özal, Altınözü İlçe Başkanı Abdulhadi Bük, Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Abdullah Temizyürek, Hatay Basın ve Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Siper, HGC kurucu başkanı Ahmet Yetişen, Radyo Ve Televizyon Yayıncılar Derneği Başkanı Nihat Mazmanoğlu, ve bir çok basın mensubu katıldı.

Saadet Partisi Hatay İl Başkanı Mustafa Eğe, Ramazan ayının her türlü zulümden kurtuluşa saadet ve huzura vesile olmasını cenabı Allah’tan niyaz ediyorum diyerek sözü Genel İdare Kurulu Üyesi Doç. Dr. Necmettin Çalışkan’a bıraktı.

Saadet Partisi GİK Üyesi Doç. Dr. Necmettin Çalışkan da yaptığı konuşmada “Bugün burada sizlerle kucaklaşmak için bir aradayız. Sizleri burada şahsen görmek istedik. Ramazan’dan bahsederken şunu söylemek gerekir ki Ramazan ayı dinimizin sosyal yönden ön plana çıktığı bir ay. Memleketin tabi problemleri çok ama bugün bu Ramazan ortamını siyasi gündem ve ülke problemleriyle kirletmeyelim diye düşünüyorum.

Bugün maalesef adeta fakir fukaranın evinin kameralarla işgal edildiği, kapıda korumalar, içeride siyasilerin insanları taciz ettiği bir dönemi üzülerek yaşıyoruz. Bunu doğru bulmuyoruz. Onun için burada kamuoyuna açık bir ortamdayız. Sizlerle beraber bunu da bu Ramazan vesilesiyle ifade etmiş olayım. Ramazan’ın gösterişten, riyadan uzak geçilmesi gereken bir ay olduğunu özellikle bir kez daha huzurlarınızda vurgulamak istiyorum. Teşriflerinizden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu