Hatay Nizamettin Özkan İlkokulunda Kan Bağışı Duyarlılığı

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Hatay Nizamettin Özkan İlkokulu ve Türk Kızılayı Hatay Şubesi işbirliği ile düzenlenen kan bağışı organizasyonu gerçekleşti. Nizamettin Özkan İlkokulu Müdürü Süleyman Barış Arslan, Türk Kızılayı Hatay Şube Başkanı Kudret Özbakış,Okul Aile Birliği Yöneticileri,Öğretmenler ve Velilerin katılım gösterdiği etkinlikte kan bağışı yapıldı.

Kızılay’ın alanında deneyimli doktor ve sağlık personelinin kontrollerinde gün boyu süren kan bağışı etkinliğinde Nizamettin Özkan İlkokulu Müdürü Süleyman Barış Arslan ;Kan bağışı konusunda duyarlılık gösteren Okul Aile Birliği Yöneticileri,Öğretmenler ve Velilere teşekkür ederek Türk Kızılayı Hatay Şube Başkanı Kudret Özbakış ile Gün boyu özverili bir biçimde çalışan Kızılay Personeline şükranlarını sundu.

Hatay Nizamettin Özkan İlkokulu’nda kan bağışı kampanyasına imza atmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Türk Kızılayı Hatay Şube Başkanı Kudret Özbakış, Nizamettin Özkan İlkokulu Müdürü Süleyman Barış Arslan başta olmak üzere duyarlılık gösteren ,Okul Aile Birliği Yöneticilerine ,Öğretmenlere  ve Velilere teşekkür etti.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu