HATAY MEDENİYETLERSPOR FUTBOL OKULU AÇILIYOR

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Hatay’ın en yetenekli futbolcularının yetiştiği Hatay Medeniyetlerspor Futbol Okulu deprem felaketinin ardından kapılarını yeni yeteneklere yeniden açıyor.
Deprem felaketi nedeniyle çalışmalarına ara vermek zorunda kalan futbol okulunun deneyimli antrenörü Mehmet Sözer, çalışmalara iki adreste yeniden başladıklarını belirtti. Yaraların sarılması sürecinde öğrencilerin futboldan daha fazla uzak kalmaması için bu süreçte yoğun şekilde çalıştıklarını kaydeden Sözer, yeni yetenekleri Türk futboluna kazandırmaya devam edeceklerini de sözlerine ekledi.
YETENEKLERİ TÜRK FUTBOLUNA KAZANDIRACAĞIZ
Hatay’dan çok sayıda yetenekli futbolcu çıktığına işaret eden antrenör Mehmet Sözer, sürecin ardından ilk olarak gazetemize açıklamalarda bulundu.
Antrenör Mehmet Sözer yaptığı açıklamada, “Depremin etkisinden Antakya’da spordan uzak kalan çocuklarımızın en çok beklediği futbol okulu açılıyor. Depremden önce 200’e yakın sporcuya futbol eğitimi veren Hatay Medeniyetler Futbol Okulumuz Serinyol kampüs şube ve Antakya’da tekrardan açılıyor” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu