Hatay  Kick Boks İl Temsilcisi Murat Akman Oldu

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Bölgemiz Kick Boks branşında son dönemde elde ettiği başarılı sonuçlar ile damga vuran bir isim olarak dikkatleri üzerinde toplayan Kick Boks anterenörü ve Akmancalar Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı  Murat Akman  Kick Boks Federasyonu Başkanlığınca Hatay  Kick Boks İl Temsilciliğine atandı.. Kick Boks anterenörü Murat Akman’ın yıllar sonra yeniden Hatay  Kick Boks İl Temsilciliğine atanması Akmancalar Gençlik ve Spor Kulübü ve Hatay Büyükşehir Belediyespor Kick Boks takımında sevinçle karşılandı.

Yeniden Hatay  Kick Boks İl Temsilciliğine atanmanın mutluluğunu yaşadığını ifade eden Kick Boks anterenörü Murat Akman yaptığı açıklamasında :”Başkanımızın bize olan güvenlerini boşa çıkarmama adına elimizden gelen gayreti ve çalışmaları sergileyeceğimizi söylemek istiyorum. İnsan sağlığı için önemli bir spor dalı olan Kick Boks’un İlimizde, bölgemizde en iyi şekilde tanınması ve başarılar elde edilmesi adına elimizden gelenin fazlasını yapma gayreti içerisinde olacağız. İlimizin Kick Boksta hak ettiği yere getirmek için resmi ve özel kurumlarla birlikte el birliği ile çalışacağız. İl temsilciliği görevini bana layık gören Kick Boks Federasyonu Başkanım   Salim Kayıcı’ ya, yönetim kuruluna teşekkür ederim. Başkanımızın söylediği gibi Hatay da herkes kick boks yapacak.”dedi.

Yeni Görece Davul Zurnalı Kutlama

Akmancalar Gençlik ve Spor Kulübüne öğrencilerini  rutin antrenman yaptırmak üzere gelen Hatay  Kick Boks İl Temsilcisi Murat Akman,Geçtiğimiz günlerde 1. Kademe Kick Boks Antrenör belgesini alan oğlu Ali Nail Akman ve sporcularının davul zurnalı kutlama sürprizi karşısında duygu dolu anlar yaşadı.Davul Zurna eşliğinde bir süre oynayan ve halay çeken Akmancalar Gençlik ve Spor Kulübü ailesinin sporcuları başarılarında büyük paya sahip olan Murat Akman hocalarının Hatay  Kick Boks İl Temsilciliğine atanmasını gönüllerince kutladılar.

Öğrencilerinin sürprizi karşısında çok mutlu olduğunu söyleyen Hatay  Kick Boks İl Temsilcisi Murat Akman, Bu sürpriz için hepsine ayrı ayrı teşekkür etti. Kutlamanın finalinde Murat Hoca herkese baklava ikramında bulundu.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu