HATAY İÇİN EN DOĞRU KARARI VERİN!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

METİN BAHADIR, YEREL SEÇİME SAYILI GÜNLER KALA HEM ADAYLARA HEM SEÇMENLERE SESLENDİ
HATAY İÇİN EN DOĞRU KARARI VERİN!
Hatay’ın seçkin ailelerinden Bahadır ailesinin değerli büyüğü Metin Bahadır, yerel seçime sayılı günler kala hem siyasi partilerin adaylarına hem de seçmenlere çağrıda bulundu.
Merhum babasının Reyhanlı Belediye Başkanlığı ve Hatay Milletvekilliği görevlerinde bulunduğunu hatırlatan Metin Bahadır, gazetemize yaptığı açıklamada, Ankara’da ikamet etmesine rağmen, Hatay’dan kopmadığını, toprağını ve doğup büyüdüğü memleketinin özlemini her fırsatta dile getirdiğini ifade etti.
Metin Bahadır, 6 şubat depremlerinde büyük yıkıma uğrayan Hatay’ın yeniden ayağa kalkması için herkesin üzerine düşen sorumluluğu getirmesi gerektiğini belirterek, şöyle konuştu:
“Geçen yıl 6 Şubat’ta yaşanan asrın felaketinde 11 il’de tarihi yapılarla birlikte 35 bin bina yıkıldı, 300 bine yakın bina hasar aldı, bölgede 2 milyona yakın insan barınma sorunu yaşıyor. 5 milyon insan farklı bölgelere göç etti.
Hatay ise en büyük yıkımın meydana geldiği şehir oldu. Bugün Hatay’da işsizlik, göç, sağlıkla ilgili ciddi sorunlar yaşanmaktadır. Yapılacak Mahalli (Yerel) idareler seçiminde adaylar bunları dikkate almalı, mağdur olan insanları rahatsız etmeden, onların duygularına saygı duyarak, projelerini ve yapacaklarını anlatmaları gereklidir, diye düşünüyorum.”
SEÇMENLERE DE BÜYÜK GÖREV DÜŞÜYOR
Seçmenlere de çağrıda bulunan Metin Bahadır, “Seçmenlere ise daha büyük görev düşüyor. Geçmişi, bugünü ve yarını unutmadan gelecek için çocuklarımızın istikbali için huzur içinde yaşayacakları eğitim, altyapı, sağlık ve sosyal tesis vaatlerini gerçekçi, inandırıcı bir şekilde ortaya koyan aday üzerinde ittifak etmeleri, o şehrin geleceğinin aydınlanmasını sağlayacaktır. Vatandaşlarımızın bu seçimde vicdanlarını ortaya koyarak en doğru kararı vereceklerini düşünüyor, seçimin memleketimize ve Hatay’ımıza hayırlı olmasını diliyorum” diye sözlerini tamamladı.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu