HATAY DİŞHEKİMLERİ ODASI, TDB YEREL ÖĞRENCİ KOLU 5. GENEL KURULU BAŞARIYLA TAMAMLANDI

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Türk Dişhekimleri Birliği Hatay Dişhekimleri Odası Yerel Öğrenci Kolu 5. Genel Kurulu 25 Aralık 2021 Cumartesi günü odamız hizmet binasında gerçekleştirildi.

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Dişhekimliği Fakültesi öğrencilerinden oluşan Genel Kurul’un açılışını yoklamanın ardından Öğrenci Kolu Başkanı Alper Topaloğlu yaptı.Divan seçiminde 1 Divan Başkanı ve 2 katip üye seçildiler.

Hatay Diş Hekimleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nebil Seyfettin yaptığı konuşmada mesleğimizle ilgili gelişmeler, Türk Dişhekimleri Birliği ve Odalarla ilgili öğrencileri bilgilendirdi.

2019-2021 dönemi Öğrenci Kolu Genel Sekreteri Zehra Gayretli Faaliyet Raporunu okudu. Divan Başkanı tarafından oylamaya sunulan rapor, oybirliği ile kabul edildi.

2019-2021 dönemi için aday olan öğrenciler yapmak istedikleri faaliyetlerle ilgili birer konuşma yaptılar.Dilek ve Temenniler bölümünde, seçilecek adaylardan beklentiler dile getirildi.

Hatay Diş Hekimleri Odası Başkanı Nebil Seyfettin’in yaptığı genel kurul kapanış konuşmasının ardından seçime geçildi.

Genel Kurul Toplantısı ve Seçimi Hatay Diş Hekimleri Odası Genel Sekreteri Davut Akemoğlu ve odamız Yönetim Kurulu Üyesi Burhan Mansuroğlu yönettiler.

Hatay Diş Hekimleri Odası Yönetim Kurulu seçimin sonucunda Yerel Öğrenci Kolu’na yeni seçilen öğrenciler ;  M. İrfan Arkin, Atakan Ballı, Reyhan Vahap ve Muzaffer Atakan Ateş’ i tebrik ederek, Genel Kurul toplantısı ve seçimin seviyeli bir şekilde geçmesinden dolayı Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Dişhekimliği Fakültesi öğrencilerine ve  bugüne kadar görev yapan öğrencilerimize teşekkür ettiler.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu