Harbiye Esenbulak Ortaokulunda Tübitak Bilim Fuarı

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Defne ilçesinde verdiği başarılı eğitim öğretim ile takdir toplayan Harbiye Esenbulak Ortaokulu öğrencilerinin projelerinin sergilendiği Tübitak Bilim Fuarı açıldı. Harbiye Esenbulak Ortaokulunun bahçesinde düzenlenen Tübitak Bilim Fuarının açılış programına Defne İlçe Mili Eğitim Müdürü Kemal Gülistan, İl Maarif Müfettişleri Neslihan Çelik ve Mustafa Uğural, Hatay İl Milli Eğitim Müdürlüğü  AR-GE Ekibi üyeleri,Okul müdürleri,Öğretmenler ,Öğrenciler ve Veliler katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan Tübitak Bilim Fuarını konuklar ile birlikte dolaşan Defne İlçe Mili Eğitim Müdürü Kemal Gülistan Harbiye Esenbulak Ortaokulu Müdürü Songül Çakmak’tan bilgiler aldı. Öğrencilerin yaptıkları projeleri beğendiğini ifade eden Defne İlçe Mili Eğitim Müdürü Kemal Gülistan, Harbiye Esenbulak Ortaokulu Tübitak Bilim Fuarında başarılı çalışmalara imza atıldığını görmenin mutluluğunu yaşadıklarının altını çizerek Fuarın öğrencilerin gelişmesine ve yeni yeni projeler üretmelerine ilham kaynağı olması temennisi ile fuarın gerçekleşmesinde emeği olan herkese teşekkür etti.

Öğrencileri ile gurur duyduğunu ifade eden Harbiye Esenbulak Ortaokulu Müdürü Songül Çakmak,Birbirinden güzel projelerin sergilendiği Tübitak Bilim Fuarının 21-22 Ekim tarihleri arasında gerçekleşeceğini söyleyerek Defne İlçe Mili Eğitim Müdürü Kemal Gülistan başta olmak üzere katılan tüm ziyaretçilere teşekkür ederek Projelerin hazırlanmasında büyük emekleri olan öğretmenlere ve öğrencilerine teşekkür etti.

Harbiye Esenbulak Ortaokulu öğrencilerinin dans gösterileri ile renkli görüntülerin oluştuğu Tübitak Bilim Fuarı konuklara yapılan ikramlar ile devam etti.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu