HAKABE-DER’den Doç.Dr. Gül ilhan’ a Ziyaret

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

 

Samandağ’da yaptığı başarılı çalışmalar ile takdir toplayan Hatay Kan Hastalıkları ve Bedensel Engelliler Koruma Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği yönetimi Nakil eğitimi aldıktan sonra Mustafa Kemal Üniversitesi Araştırma Hastanesi’nde tekrardan görevine başlayan Hematolog Doç.Dr. Gül ilhan’ a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Kısa adı HAKABE-DER olan Hatay Kan Hastalıkları ve Bedensel Engelliler Koruma Dayanışma ve Yardımlaşma Dernek Başkanı Vahit Çay yaptığı açıklamasında :” Dernek yönetimi ve üyeleri ile birlikte Ankara’da nakil eğitimi alan ve tekrardan Mustafa Kemal Üniversitesi Araştırma Hastanesi’nde görevine başlayan Hematolog Doç.Dr. Gül ilhan’ a hoşgeldiniz ziyaretinde bulunduk. Hastalarımızın durumu ve ilerde yapılması planlanan nakil ünitesi hakkında bilgi edindik. Nazik karşılaması ve ilgisinden dolayı hocamıza çok teşekkür ediyoruz ve yapacağı çalışmalarda başarılar diliyoruz.” Dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Hematolog Doç.Dr. Gül ilhan,Nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiği Hatay Kan Hastalıkları ve Bedensel Engelliler Koruma Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği yönetim ve üyelerine teşekkür ederek sağlık dolu günler diledi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu