HAKABE-DER Talasemi Servisine Ziyaret

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Kısa adı HAKABE-DER olan Hatay Kan Hastalıkları ve Bedensel Engelliler Koruma Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Yönetimi Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi Talasemi Merkezini ziyaret etti.Başkan Vahit Çay önderliğinde gerçekleşen ziyaret Yönetim kurulunun da katılımı ile gerçekleşti.İlk olarak Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görev yapan Talasemi Merkezi Sorumlusu Dr. Gönül Oktay’ı ziyaret eden HAKABE-DER heyeti ,Talasemi hastaları için önemli bir isim olan Dr. Gönül Oktay’a bugüne kadar hastalara verdiği emeklerden dolayı teşekkür ederek çiçek takdiminde bulundular.

Nazik ziyaretlerinden dolayı mutluluk duyduğunu ifade eden Talasemi Merkezi Sorumlusu Dr. Gönül Oktay, Her daim yanlarında olmaya devam edeceğini söylediği Hatay Kan Hastalıkları ve Bedensel Engelliler Koruma Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği heyetine teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Hatay Kan Hastalıkları ve Bedensel Engelliler Koruma Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Yönetimidaha sonra Talasemi merkezinde görev yapan hemşirelere ve hastalara karanfil dağıtıp hasta ve hasta ailelerinin sorunlarını dinlediler.

 

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu