HACIOĞLU: “BU ZAFER ANADOLU İNSANININ TOPYEKÜN VERDİĞİ ONURLU BİR MÜCADELENİN ESERİDİR”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Reyhanlı Belediye Başkanı Mehmet Hacıoğlu 30 Ağustos (1922-2022) Büyük Zafer’in 100. Yılı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Reyhanlı Belediye Başkanı Mehmet Hacıoğlu 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında;  “dün olduğu gibi bugün de, her yerde ve her ferdimizle, milletçe devletimizin bekası, milletimizin refahı için çalışmaya, mazlumların yanında, zalimlerin ve vatan hainlerinin ise karşısında olmaya, her zamankinden daha fazla azimli ve kararlıyız” diye konuştu.

Belediye Başkanı Hacıoğlu mesajında şunları kaydetti:“Türk Milleti 30 Ağustos Zaferi ile ülkemizi parçalamak ve milletimizi esaret altına almak isteyen devletlere karşı zor koşullara ve imkânsızlıklara rağmen hiçbir şekilde vatanın bölünmez bütünlüğünden, bağımsızlık ve hürriyetinden ödün vermeyeceğini, milli birlik ve beraberlik şuuru içerisinde sonsuza kadar hür, bağımsız ve onurlu bir şekilde yaşayacağını tüm dünyaya ispat etmiştir. Cumhuriyetimizin kurucusu Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde tarihinin en parlak zaferlerinden birini elde eden Aziz Milletimiz bağımsızlığının simgesi,  şehit kanlarıyla sulanmış bayrağını indirmeye, vatanına ve mukaddesatına kastetmeye yeltenenlere aynı ruh ve kararlılıkla sahip çıkmaya her daim hazır olduğunu tüm dünyaya bir kez daha göstermiştir. Her aşaması eşsiz vatanseverlik ve kahramanlık destanlarıyla dolu milli mücadele sonucunda kazanılan bağımsızlık milletimiz tarafından milli birlik ve beraberlik anlayışından asla taviz verilmeden ilelebet korunacaktır. Milletimiz, dün olduğu gibi bugün de devletimizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğünü korumak için her türlü fedakârlığı gösterecek, bağımsız ve güçlü Türkiye kararlılığını sürdürecektir. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm Reyhanlılı hemşerilerimin ve şanlı ordumuzun 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyor, bizlere bu büyük zaferi armağan eden başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere silah arkadaşlarını, İstiklal Savaşı kahramanlarını, vatanları uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle, gazilerimizi saygı ve şükranla anıyorum.” dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu