GÜZELMANSUR: ASKERİMİZLE HALKIMIZIN KARŞI KARŞIYA GELMESİNİ İSTEMİYORUZ!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur, Dikmece Mahallesi halkının arazilerine sahip çıkmak için başlattığı direnişe katılmak üzere vatandaşların yanında olduğunu belirtti.
Konuyla ilgili girişimlerde bulunmaya devam ettiğini belirten Güzelmansur, tutuklu bulunan 4 kişinin de salıverileceğini açıkladı.
Milletvekili Güzelmansur yaptığı açıklamada, “6 Şubat’ta büyük bir felaket yaşadık. Ve bu büyük felaketin yaralarını sarmaya çalışıyoruz. Biz mecliste Hatay’ın problemlerini her gün konuşuyoruz. Hatay’ın özel afet bölgesi olması için çağrı yaptık. Dikmece’de de ilk günden beri halkımızla birlikte olduk. Sorununuzu gündeme taşıdık. TOKİ Başkanımızla, Çevre Bakanımızla defalarca görüştüm. Biz halkın mağdur edilmemesi ve ekili arazilerin üzerine konut yapılmaması için konuşmalar yaptık. Askerimizle halkımızın karşı karşıya gelmesini istemiyoruz. Asker bizim askerimiz, halk bizim halkımız. Bundan dolayı konuşarak diyalogla çözmek istiyoruz. 4 kardeşimiz gözaltında. Az önce görüştüm serbest bırakılacaklar. Köylerimizdeki yapılaşma için çalışmalarımızı yapıyoruz. Bu konuda hepinize geçmiş olsun diyor, mücadelemize devam edeceğimizi belirtiyorum” dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu