Güzel’den “eğer gerçekleşirse” güzel açıklamalar!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Atakaş Hatayspor’da Futbol Şube Sorumluluğu görevini Ender Yardımcı ile birlikte yürüten Mehmet Güzel, taraftarların yüreğine su serperek, “Kimse merak etmesin transfer yapılacak, Volkan hocamızın istediği oyuncular takıma kazandırılacak” dedi.

Hatayspor’un yeni yöneticilerinden Mehmet Güzel, yaptığı açıklamada, Bordo-Beyazlı taraftarların endişe etmemesini, yönetim kurulu olarak ara transfer döneminde takıma kazandıracakları yeni isimlerle kadroyu güçlendireceklerini söyledi.

VOLKAN HOCA’YI ÇOK İYİ ANLIYORUZ!

Teknik direktör Volkan Demirel’in Hatayspor’un çabası için yoğun bir mesai verdiğini belirten Güzel, “Galatasaray maçı sonrası bizlerde çok üzgündük, Volkan hocamı çok iyi anlıyoruz. Kısa zamanda Hatayspor’a neler kazandırdığını biliyoruz. Hatayspor’un başarısını hepimizden fazla isteyenlerin başında geliyor. Camiamızı daha fazla üzmemek için Onursal Başkanımız Lütfü Savaş’ın da istekleriyle transfer çalışmalarını hızlandırmış bulunmaktayız” diye konuştu.

NOKTA ATIŞI TRANSFER

Mehmet Güzel, transferde şu anda 5 oyuncu ile görüştüklerini, iki isimle anlaştıklarını açıkladı.

Anlaşma sağladıkları oyuncuların hafta içerisinde Hatay’da olacaklarını belirten Güzel, “Teknik heyetimizin bize rapor halinde sunmuş olduğu bazı yerli ve yabancı isimler var. Görüşmelerimizi sürdürüyoruz, inşallah Trabzonspor maçına kadar da yetiştirmeye çalışacağız. Ayrıca şunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim. Transfer edilecek oyuncular kadroda direk oynayabilecek düzeyde oyuncular olacak. Özellikle buna çok dikkat ediyoruz” dedi.

Güzel, taraftarlardan biraz sabır isteyerek, “Önümüzdeki günlerde her şey güzel olacak, bu takım kesinlikle düşmeyecek” diye rahat olmalarını, takımı sonuna kadar desteklemelerini istedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu