GÜZEL: YÜREĞİ SEVGİYLE ÇARPAN ÇOCUKLARIMIZIN BAYRAMINI KUTLARIM

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Milli egemenliğin Türkiye Cumhuriyeti’nde ilelebet hüküm süreceğini ifade eden Güzel, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün izinden yürüyen çocukların ülkemizi aydınlık yarınlara taşıyacağını belirtti.

Güzel mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Milli mücadele yıllarında, 23 Nisan 1920’de Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılması ülkemizin zaferinin, yönetimde halkın egemen olacağının en büyük işaretidir. Böylesi değerli bir günü dünya çocuklarına armağan etmek ise çocuklara güvenin, onlara duyulan saygının en anlamlı kanıtıdır.

Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk, çocukların ülkemizi aydınlık yarınlara taşıyacağı bilinciyle davranmış ve çocuklara büyük sevgi ve saygı duymuştur. Biz de Ata’sının izinden giden bireyler olarak yarınlarımızın teminatı çocuklarımıza aynı sevgi ve saygıyla yaklaşmakta, onları her başarıya giden her yolda desteklemekteyiz.

İnanıyorum ki bugünün çocukları gelecek günlerde bilimde, sanatta, sporda, sağlıkta, tarımda ve iş dünyasında ülkemizi başarıya taşıyacak, bizler de onların başarılarıyla gurur duyacağız.

Yüreği sevgiyle çarpan, aydınlık geleceğimizin mimarı olan tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere kahraman silah arkadaşlarını, aziz şehit ve gazilerimizi saygı ve minnetle anıyorum.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu