Güzel  Sanatlar Lisesi Yetenek Sınavına Hazırlar

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Geçtiğimiz yıllarda öğrencilerin tamamını Bedi Sabuncu Güzel Sanatlar Lisesi’ne yerleştiren ve elde ettikleri yüzde yüz başarılar ile herkesin takdirini toplayan Selmani Baki Resim Atölyesi  2022-2023 Eğitim yılı sınavları için hazırlıklarını tamamladı. Sezon boyunca usta ressamlar nezaretinde çalışan öğrenciler son günlerde hızlandırılmış kurs ile eğitimlerini tamamlayarak sınav saatini beklemeye başladılar.

Kocaispir:” Bu yılda yüzde yüz başarı bekliyoruz”

Sınavlardaki başarı geleneklerini bozmadan bu yılda yüzde yüz başarı elde edeceklerine inandıklarını söyleyen Selmani Baki Resim Atölyesi Kurucusu Selmani  Baki Kocaispir yaptığı açıklamada :” Eylül ayında başladığımız Bedi Sabuncu Güzel Sanatlar Lisesi sınavı hazırlıklarını tamamlamış bulunuyoruz. Alanında deneyimli hocalarımız ile birlikte atölyemizde eğitimlerimize  hız kesmeden devam ederek Öğrencilerimizin başarılı olmaları için elimizden geleni yaptık.

Yıllardır süre gelen sınavlarda yüzde yüz başarımız bu yılda inşallah en güzel biçimde devam edecektir. Başarımızda en büyük pay disiplinli çalışmamızdır. Bu anlamda ilk etapta öğrencilerimiz ile bire bir ilgilenerek onları sınava en güzel biçimde hazırlayan eğitimcilerimiz  Nergiz Doğru,Nurettin Türkmen , Süleyman Dağlıoğlu, , Bedirhan Cemali ve Özge Saldıray’a özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Hepsi birbirinden yetenekli ve hazırlık sürecinde sergiledikleri performanslar ile takdirimi toplayan öğrencilerime güvenimin tam olduğunun altını çizerek hepsine başarılar diliyorum.Ayrıca  Selmani Baki Resim Atölyesi olarak öğrencilerimizin sadece eğitim süreçlerini değil sınav süreçlerini de yanlarında olacağımızı ve onlarla birlikte sınav heyecanını yaşayacağımızı yinelemek isterim.”dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu