GÜZEL: BARIŞIN HÜKÜM SÜRDÜĞÜ BİR YIL OLMASINI ÜMİT EDİYORUM

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel, 2023 yılını yayımladığı mesajla kutladı.Mesajında yeni yılı umutla karşılayacaklarını belirten ve 2023’ün başarılarla dolu bir yıl olmasını dileyen Güzel şu ifadelere yer verdi:

“Güzel ilçemiz Defne için birçok projeyi hayata geçirdiğimiz, her mahallede imkânlarımız dâhilinde hizmet ürettiğimiz bir yılı geride bıraktık. Hem ilçemizin hem de şehrimizin ekonomik, sosyal ve kültürel gelişimi için bir arada ve güç birliği yaparak çalıştık. Çalışmalarımıza yön verirken hemşehrilerimizden gelen talep ve önerilere kulak verdik.

Yeni yıldan ilçemiz, şehrimiz ve ülkemiz için beklentimiz büyük. Beklentilerimizi karşılamak için aynı özveri ve disiplinle çalışacak, umutla beklediğimiz yarınlarımızı birlikte güzelleştireceğiz.Yeni yılda da ilçemizin güzelliğine güzellik, vatandaşlarımızın mutluluğunu mutluluk katmak için hep birlikte çaba harcayacağız. İnanıyorum ki çabalarımızın karşılığı bizi ileriye taşıyacak.

2023 yılının ilçemize, şehrimize, ülkemize, tüm dünyaya sağlık ve huzur getirmesini diliyorum. Barışın hüküm sürdüğü, hak ve hukukun tesis edildiği, özgürlüklerin güvence altında olduğu demokrasi dolu bir yıl olmasını ümit ediyor, mutlu yıllar diliyorum. Yeni yılımız kutlu olsun.”

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu