Güven tazeleyen Başkan Çekiç: Üye sayımız 922, kredi tutarımız 145 milyon TL

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Altınözü Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi. Mevcut Başkan Bülent Çekiç kongrede bir kez daha kooperatif başkanlığına seçilerek güven tazeledi. Kongreye Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, siyasi parti temsilcileri, STK başkanları ve üyeler katılım gösterdi.

Kongrede yaptığı konuşmanın başında, “Öncelikle kurucu başkan kıymetli başkan babamı rahmetle ve minnetle anıyorum.  Onun bıraktığı yerden ben devam ediyorum. Eğer onun boşluğunu doldurabildiysem ne mutlu bana” sözlerini kullanan Çekiç, en güç koşullarda bile esnafın yanında olduğunu ve üye sayısını 922’ye, kredi tutarını da 145 milyon TL’ye çıkardıklarını aktardı.

EN ZOR SÜREÇLERDE VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞTIK

Başkan Çekiç, “Göreve geldiğimiz kısa süre içerisinde Altınözü İlçemizdeki tüm esnaflarımızın her koşulda yanlarında olmaya, limitler dahilinde finansal tüm ihtiyaçlarını karşılamaya çalıştık. Pandemiyle başlayan ve ekonomik olarak zor bir süreçten geçerken var gücümüzle çalışarak üye sayımızı 922 kişiye ve kredi tutarımızı 145 milyon TL’ye çıkardık. Bu vesileyle Halk Bankası Şube Müdürümüz Sayın Oğuzhan Tan ve değerli personel arkadaşlarına sizlerin huzurunda teşekkür ediyorum. Bu imkanları bize sağlayan ve desteğini hiç esirgemeyen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan’a, TESKOMB Genel Başkanımız Sayın Abdulkadir Akgül’e, Halkbankası Genel müdürümüz Sayın Osman Arslan’a, Hatay Bölge Birliği Başkanımız Sayın İsmail Toklucu’ya teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum.

Siz değerli esnafımızın her türlü işlemlerini Halk Bankasından yapmanızı, Kooperatif kredilerinin zamanında ödemesi siz değerli üyelere kredi olarak döneceğinden ödemelerde azami önem verilmesini rica ederim. Altınözü Esnafımızın finansal olarak yanında olabilmek ve bundan önceki başarılarda olduğu gibi gelecekte de daha büyük başarılara imza atmak için var gücümüzle çalışacağımızdan kimsenin şüphe etmemesini diliyor, katılımınızdan dolayı teşekkür ederken, Genel Kurulumuzun hayırlara vesile olmasını dilerim.

BAŞKAN SARI: HER ZAMAN ESNAFIMIZIN YANINDAYIZ

Kongrede bir konuşma yapan Altınözü yapan Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, “Esnafımız bu millete katma değer sağlayan en önemli unsurlardan biridir. Esnafla ilgili Bülent başkanla devamlı istişareler halindeyiz. Genelden olabilecek her türlü desteği takip etmeye, bu destekleri ilçemize kazandırmaya devam edeceğiz.  Genel kurulun hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bütün üyelerimize hayırlı olsun diyorum. Rabbim mahcup etmesin, güzel hizmetlerde buluşmak dileğiyle her birinize ayrı, ayrı sevgiyle, saygıyla, muhabbetle selamlıyorum” diye konuştu.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu