Gönüllü Motosikletliler Topluluğundan Anlamlı Etkinlik

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Motosiklete gönül vermiş bir ekipten oluşan Gönüllü Motosikletliler Topluluğu motorsiklet konusunda yaptıkları aktivitelerin yanında sosyal sorumluluk projeleri ile de adından söz ettirmeye devam ediyor. Gönüllü Motosikletliler Topluluğu üyeleri 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla düzenledikleri etkinlikte Güneysöğüt Mahallesi’nde ikamet eden Ebru Günay isimli engelli vatandaşı ziyaret ederek mutlu bir gün geçirmesine sebep oldular.

Gönüllü Motosikletliler Topluluğu, Hatay Beşiktaşlılar Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri ve Güneysöğüt mahalle muhtarı Gökhan Özkan işbirliğinde gerçekleşen etkinlikte engelli vatandaşımız Ebru Günay’a yapılan yardımlar onu oldukça mutlu etti.

Gönüllü Motosikletliler Topluluğu Başkanı İlker Belli yaptığı açıklamasında :” Bizler Güneysöğüt Mahallesi’nde bulunan kardeşimiz  Ebru Günay’ı bir nebze de olsa mutlu edebilmek adına bu etkinliği gerçekleştirdik. Genç kardeşimizin olduğu kadar üyelerimizin de son derece mutlu olduğu etkinlikte onun odasını  ve evin salonunu üyelerimiz ile birlikte  boyadık..Bunun yanında Ebru Günay’ın odasına yeni bir giysi dolabı getirdik. Banyo Defne Belediyesi  tarafından  ile yenilendi .Biz bu işler ile meşgul olurken bir grup üyemizde genç kardeşimizin evine  kuaföre getirerek  ona saç bakımı ve makyaj yaptırdılar.Almış olduğumuz kışlık kıyafetleri genç kardeşimize verdik.Herşey bittikten sonra etkinliğin finalinde Ebru kardeşimize pasta kesimi yaptırarak pastamızı orada bulunan herkese ikram ettik.Ebru kardeşimizin heyecanı ve mutluluğu görülmeye değerdi.Gördüğümüz bu tablo bizlere ne denli doğru bir iş yaptığımızı gösterdi. Gönüllü Motosikletliler Topluluğu olarak bizler bu gibi sosyal sorumluluk projelerini yapmaya devam edeceğiz.Bu etkinlikte bizimle birlikte hareket eden Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel’e, Hatay Beşiktaşlılar Derneği Yönetim Kurulu Üyelerine  ve Güneysöğüt mahalle muhtarı Gökhan Özkan’a şükranlarımızı sunuyor, Ebru Günay kardeşimize sağlıklı bir yaşam diliyoruz.Ayrıca Gönüllü Motosikletliler Topluluğunun faaliyetlerini takip etmek isteyen dostlarımız için İnstagramda @gmt_31 adlı sayfamızı takip edebilirler.”dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu