GAZİLERİ YALNIZ BIRAKMADILAR

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Reyhanlı Belediyesi, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla çelenk sunma töreni ve yemek programları gerçekleştirdi.

Reyhanlı Belediyesi Hizmet Binası önündeki tören alanında, Gaziler Günü münasebetiyle hazırlanan programda Reyhanlı Belediye Başkan Yardımcısı Şaban Kurt, Ata’nın huzuruna çelenk sundu.

REYHANLI BELEDİYESİ’NDEN AHDE VEFA

Gaziler günü etkinlikleri çerçevesinde Reyhanlı Belediyesi ev sahipliğinde, Reyhanlı protokolü şehit ve gazilerle yemekte bir araya geldi.

Reyhanlı Belediyesi Sosyal Tesislerde gerçekleşen yemek programına Reyhanlı Belediye Başkanı Mehmet Hacıoğlu ev sahipliğinde Reyhanlı Kaymakamı Yasin Öztürk, AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Şanverdi, Reyhanlı Belediye Başkan Yardımcısı Şaban Kurt, Garnizon Komutan Yarbay Kenan Çelik, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Hasan Can Akili, Hatay Kıbrıs ve Kore Gazileri Derneği  Reyhanlı Temsilciliği Başkanı Ali Varan, Siyasi Parti Temsilcileri, kurum amirleri, STK temsilcileri, Muhtarlar ile şehit ve gazi yakınları katıldı.

Yemek programında kısa bir konuşma yapan Reyhanlı Belediye Başkanı Mehmet Hacıoğlu: “Ahde vefa imandadır. Her alanda şehit ailelerimiz ve gazilerimiz ile bir ve beraber olmaya gayret gösteriyoruz.  Her sorunlarında yanlarında olmaya devam edeceğiz. Milletimizin istikbali uğruna canlarını vermiş aziz şehitlerimiz ile kahraman gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gazilik mertebesi ile şereflenmiş gazilerimizin Gaziler Günü’nü kutluyor, sağlıklı günler diliyorum.” Diye konuştu.

Program, çekilen hatıra fotoğrafıyla son buldu.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu