Gastronomievi’nde Liselilere Eğitim

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB), MEB Uluslararası Gastronomi Festivali ve Aşçılık Yarışması’na katılacak olan öğrencilere yönelik gastronomi eğitimi verdi.

Hatay Gastronomievinin şefleri; Samandağ Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Lisesi öğrencilerine yarışmada yapacakları yemeklerle ilgili hem teorik hem de pratik bilgiler konusunda destek verdi.

HBB şefleri; okul yöneticisi, öğretmenleri ve öğrencilere yemek seçiminden reçetelerine, yemek yapılışından sunumuna kadar detaylı bilgiler aktardı.

HBB yetkilileri, her zaman öğrencilere destek vermeye devam edeceklerini ve Adana’da yapılacak olan yarışmaya katılacak olan öğrencilere ise başarılar diledi.

Modern Türk mutfağına dair bir menü ile Hatay’ı temsil edecek olan Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Lisesi, yarışmaya 3 öğrenci ile katılacak.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu