Filistinli turistler Altınözü’ne hayran kaldı

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Son yıllarda gerçekleşen yatırımlarla ilimizin en çok konuşulan ilçelerinden biri haline gelen Altınözü ilçesi turistik tesisleri, tarihi ve doğal güzellikleriyle ilgi odağı olmaya devam ediyor. Hatay ve çevre iller başta olmak üzere Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden ziyaretçi akınına uğrayan Altınözü, uluslararası arenada da adından söz ettirmeyi başarıyor.

Altınözü son olarak, Filistin’den gelen yaklaşık 50 kişilik bir turist kafilesini ağırladı. Tur rehberi Cuma Bozoğlan’ın himayesinde gelen Filistinli turistler Altınözü ilçesini çok beğendiklerini ifade etti.

BAŞKAN SARI: İLÇEMİZİN GÜZELLİKLERİNİ ANLATTIK

Filistinli turistlerle bir araya gelen Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, ilçenin tarihi, kültürel ve doğal güzelliklerini anlattı. Ziyaretlerinden ötürü Filistinli turistlere ve tur rehberi Cuma Bozoğlan’a teşekkür eden Başkan Sarı,  “Turizm sektöründe faaliyet gösteren tur rehberi hemşehrimiz Cuma Bozoğlan himayesinde gelen Filistinli turistlerimizi Altınözü ilçemizde misafir ettik. İlçemizin tarihi ve doğal zenginliklerini anlattık. Yapmış oldukları ziyaretlerden dolayı misafirlerimize teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

İLGİSİNDEN DOLAYI BAŞKAN SARI’YA TEŞEKKÜR ETTİLER

Altınözü ilçesine gelmekten duydukları memnuniyeti dile getiren Filistinli turistiler özellikle 15 Temmuz Mili İrade Parkı’na konuşlandırılan Ters Altın Konak, Asma Köprü, Altın Zeytin Cam Seyir Terası, zipline ve dev salıncak gibi tesislerde oldukça keyifli vakit geçirdiklerini ifade etti. İlgi ve alakasının yanı sıra Altınözü’yle ilgili verdiği bilgilerden ötürü de Başkan Sarı’ya teşekkür eden Filistinli turistler ilerleyen zamanlarda ilçeyi yeniden ziyaret etmek istediklerini dile getirdi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu