Fethiye&Gökhan Dünya Evine Girdi

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Hatay’ın köklü,saygın ve sevilen ailelerinden olan Özkan ve Güngör ailelerinde  düğün  heyecanı yaşandı. Özkan Kardeşler İnşaat yönetim kurulu başkanı Mehmet Özkan ile Fatma Özkan’nın dünyalar güzeli kızları Avukat  Fethiye Özkan ile Hatice&Mehmet Güngör çiftinin yakışıklı oğulları Gökhan Güngör dillere destan bir düğün töreni ile dünya evine girdiler.

Diva Turka Hotel’de gerçekleşen muhteşem düğün Siyaset,Sanat,Spor ve İş Dünyasını buluştururken salonu dolduran seçkin davetlilerin alkışları arasında piste gelen Fethiye&Gökhan çifti yaptıkları ilk dans ile konukları adeta büyülediler.

Eğlencenin gece boyunca devam ettiği ve pistin bir an olsun boş kalmadığı düğünde pastayı aile bireylerinin katılımı ile kesen Fethiye&Gökhan çiftinin mutlulukları adeta gözlerinden okunurken,Genç çift  bu mutlu anlarında kendilerini yalnız bırakmayan sevdiklerine teşekkür ederek günü ölümsüzleştirmek adına bol bol objektiflere poz verdiler.

Şehri Hatay Haber Portalı  olarak Fethiye&Gökhan Güngör çiftine hayırlı olsun diyerek bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu