Fatih Bilişim Center Faaliyetlerine Kaldığı Yerden Devam

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

22 yıldır bölgemizde Güvenlik Sistemleri ,Akıllı ev sistemleri, Bilgisayar satış ve onarımı faaliyetlerini kusursuz bir biçimde gerçekleştiren Fatih Bilişim Center,6 Şubat’ta yaşanan deprem felaketi sonrasında zorunlu bir biçimde ara verdiği çalışmalarına yeniden start verdi.

Köy garajlarında açılan elektronikçiler çarşısı 51 nolu işyerinde ekibi ile sektöre hızlı bir giriş yapan Fatih Altınöz,Uzun zamandır ihtiyaç duyulan Güvenlik Sistemleri ,Akıllı ev sistemleri, Bilgisayar satış ve onarım konusunda yoğun tempo ile çalışıyor.

Öncelikle herkesi etkileyen deprem felaketinden dolayı geçmiş olsun dileklerini ifade ederek sözlerine başlayan Fatih Bilişim Center’in genç ve başarılı işletmecisi Fatih Altınöz açıklamasında:”Maalesef büyük bir felaket yaşadık.Bir çok can kaybı yaşadığımız felaketin üzüntüsünü hala içimizde en derin bir biçimde yaşamaktayız.Tüm ölmüşlerimize rahmet,yaralılarımıza sağlık ve geride kalanlara sabırlar diliyorum. Fatih Bilişim Center olarak sektörde verdiğimiz başarılı hizmetlerimiz ile faaliyetlerimizi sürdürmekteydik.Asrın felaketi deprem herkesi olduğu gibi bizleri de olumsuz bir biçimde etkilediğinden çalışmalarımıza zorunlu bir biçimde ara vermiştik.Hatay Esnaf ve Sanatkarları Birliği ve Antakya Elektronikçiler Odasının girişimleri ile köy garajlarında kurulan Elektronikçiler Çarşımızda diğer esnaf arkadaşlarımız ile birlikte hizmete başladık.Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

İşletme olarak birinci önceliğimiz müşteri memnuniyetidir. İşte bu anlayış içerisinde uzun yıllardır verdiğimiz kusursuz hizmetler neticesinde bugün sektörün marka işletmesi durumundayız şükürler olsun. Bilgisayar konusunda verdiğimiz başarılı hizmetlere ilave olarak başladığımız Güvenlik Sistemleri alanında en iyi hizmeti verebilmek adına Dünyaca ünlü Hikvision firmasından eğitimlerimi aldım. Eğitimler neticesinde aldığım sertifikalar ile bu alanda hizmete başladım. Yaptığımız işler büyük beğeni topladı. Müşterilerimizin bizden memnuniyetleri neticesinde Hatay’ın ilçeleri başta olmak üzere Türkiye’nin bir çok iline iş yapmaya başladık. Son dönemde yapay zeka ile akıllandırdığımız kameralarımız yaptığımız çalışmaların önüne geçmiştir. Öyle ki Kameraları bölgemizde akıllandıran tek firma olarak sunduğumuz hizmetimiz ile hırsızların korkulu rüyası olduk. 360 derece yatay dönüş, 180 derece dikey dönüş yapabilen akıllı kameralarımız yabancı şahısları tespit ettiğinde önce alarm sesi ile uyarı veriyor. Halen bu şahıslar bulundukları yeri terk etmemişlerse yüksek watt projektörler ile bulundukları bölgeyi aydınlatıyor bununla da kalmayarak şüpheli şahısların fotoğraflarını çekerek ev veya iş yeri sahibinin telefonuna e-mail  olarak atıyor. İşte böylesine etkili bir güvenlik sistemini herkes tercih etmeye başladı son günlerde. İş işten geçmeden bu sistemden faydalanmak isteyenler bizimle irtibata girsinler lütfen. ”dedi.

Antakya Elektronikçiler Çarşısında faaliyet gösteren Fatih Bilişim Center!’in iletişim numarası 0 507 531 01 01

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu