EXPO’DA SANAT VE EĞLENCE DOLU HAFTA SONU

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Ziyaretçilerine her alanda birbirinden özel etkinlikler sunmaya devam eden EXPO’21 Hatay alanları bu hafta sonu da binlerce ziyaretçiyi ağırladı. Konserler, tiyatro oyunları ve çocuklar için birbirinden eğitici birçok etkinliğin düzenlendiği Antakya ve Arsuz alanlarında ziyaretçiler kültür sanat ve eğlence dolu bir hafta sonu geçirdi.

“SEN DE KATIL” TİYATRO SPORU GÖSTERİSİ

Çorap Söküğü Çocuk Doğaçlama Tiyatro Topluluğu tarafından çocuklar için hazırlanan gösteriye her iki alanda da yoğun ilgi vardı. Tiyatronun dünyadaki en yaygın ve en keyifli oyun biçimlerinden biri olan Modern Doğaçlama yönetiminin uygulandığı gösteride çocuklardan oluşan 2 ekip seyircilerden gelen öneriler doğrultusunda birbirleriyle yarıştı. Çocuklara ve izleyicilere keyifli saatler yaşatan gösteri sonunda minik oyuncular büyük alkış aldı.

Serinyol Türk Halk Müziği Korosu harika bir konserle Antakya EXPO alanında dinleyicileriyle buluştu. Türk halk müziğinin seçkin eserlerini seslendiren koroya sanatseverler büyük ilgi gösterdi.

“GEZİCİ KÜLTÜR MERKEZİ – YOLLARDAYIZ”

Çocukları sevindirmek için yola çıkan “Gezici Kültür Merkezi – Yollardayız” ekibi miniklerle bir araya geldi.

Birçok farklı atölyenin yapılabileceği şekilde tasarlanan Gezici Kültür Merkezi’nde çocuklar origami, mangala ve maske atölyeleri ile keyifli vakit geçirdi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu