Expo Festivalinin Gözdesi Oldular

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Kadın girişimciler Berna Karadağ ve Sedef Kanal , Üretim yaptıkları ürünlerini sergileme imkanı buldukları Expo Yeni yıl festivalinin gözdesi oldular.Üç gün süren ve ziyaretçi akınına uğrayan Festival alanında Yılbaşı konsepti ağırlıklı olmak üzere bir çok ürünlerini sergileme imkanı bulan Berna Karadağ ve Sedef Kanal’ın el becerileri ile yaptıkları ürünler ziyaretçilerden tam not aldı.Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş ve Eşi Prof.Dr.Nazan Savaş başta olmak üzere Expo Yeni yıl festivaline gelen herkesin ziyaret ettiği stantta ürünler güzellikleri ve de uygun fiyatları ile de dikkatleri üzerlerinde topladılar. Kadın girişimciler Berna Karadağ ve Sedef Kanal ziyaretlerinin anısına Prof.Dr.Nazan Savaş’a Helen Heykel Büst Saksı içerisinde şans getirdiğine inanılan Kokina Çiçeği hediye ettiler.

Kendisine verilen hediyeyi çok beğendiğini söyleyen Prof.Dr.Nazan Savaş,Hepsi de birbirinden güzel ürünleri ortaya çıkaran Kadın girişimciler Berna Karadağ ve Sedef Kanal’a teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

 

Expo Yeni yıl festivalinde yer almaktan son derece mutluluk duyduklarını ifade eden Kadın girişimciler Berna Karadağ ve Sedef Kanal yaptıkları açıklamada :” Üç gün süren muhteşem bir organizasyonun içerisinde ürünlerimizi sergileme şansını bulduk. Bu organizasyon bizim için iyi bir deneyim oldu. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş ve Eşi Prof.Dr.Nazan Savaş başta olmak üzere çok değerli konuklarımız oldu.Bizlere destek olan tüm sevdiklerimize ve Expo Yeni yıl festivalinde bulunmamıza sebep olan herkese sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz. Böylesine güzel organizasyonların bolca yapılması dileği ile herkesin yeni yılını kutluyor,2022 yılının hepimiz için iyi bir yıl olmasını diliyoruz.”dediler.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu