Evlilik hazırlığı yapan çiftlerin gözdesi : “Vuslat Gelinlik “

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Düğün sezonunun start alması ile birlikte sektörde uzun yıllardır başarılı bir biçimde verdiği hizmet ile bilinen Vuslat Gelinlik,Evlilik hazırlığı yapan çiftlerin gözde adresi oldu.2001 yılından günümüze genç çiftlere  evlilik konusunda verdiği A’dan Z’ye kusursuz hizmet ile bilinen Vuslat Gelinlik, Evlilik telaşı içerisinde olan genç çiftler için Kınalık Bindallı,Gelinlik,Kuaför, özel tasarım duvak, Türban tasarımı,gelin el buketi,Kına tepsisi,Müzik hizmeti,Özel olarak hazırlanmış platoda sütüdyo çekimi  ve dış çekim başta olmak üzere bir çok hizmeti sunan bir işletme olarak çıkıyor karşımıza. Zengin model ve kaliteli ürünleri ile büyük beğeni toplayan Vuslat Gelinlik piyasa şartlarına göre de uygun olan fiyatları ile takdir toplayan bir firma olarak da çıkıyor karşımıza.Eski İtfaiye karşısı ve Balıkçılar çarşısında bulunan iki şubesi ile hizmet veren Vuslat Gelinlik son dönemde evlenmek isteyenlerin ilk uğradıkları adres durumunda.

Her Bütçeye Uygun Fiyatlar….

Evlilik düşünen genç çiftlere düğünlerinde ihtiyaç duydukları bir çok hizmeti paket olarak sunarak onların hem zamandan tasarruf hem de  bir çok ihtiyaçlarına tek elden  ulaşma imkanı sunduklarını ifade eden Vuslat Gelinlik İşletmecisi Fikret Akkaya yaptığı açıklamasında :” 2001 yılından bugüne faaliyet gösterdiğim sektörde ilk önceliğim müşteri memnuniyeti olmuştur.Düğün kamera çekimi ile başladığım çalışma hayatımda asıl uzmanlık alanım olan fotoğrafçılık ve sektörde edindiğim deneyimler neticesinde 2012 yılında açtığım iş yerimde evlenecek olan çiftlere A’dan Z’ye hizmet vermekteyiz. Evlenmeyi düşünen çiftler kapıdan içeriye girdiğinde bir çok ürün çeşidimiz ve hizmetimiz ile mutlu günlerine firmamız ile kusursuz bir biçimde hazırlanmaktadırlar. Alanında deneyimli ekip arkadaşlarımız ile birlikte genç çiftlere en güzel düğün heyecanını yaşatmak adına elimizden gelenin fazlasını yapma gayretindeyiz. Yaptığımız hizmet ile düğün telaşı içerisinde olan genç çiftlerimize zamandan tasarruf ettirmekteyiz. Bugüne kadar verdiğimiz kusursuz hizmetimiz ile sektörde en çok tercih edilen firma konumuna gelmiş bulunmaktayız.Bugünlere gelmemizde en büyük paya sahip olan genç çiftlerimiz başta olmak üzere özverili çalışmaları ile en güzel hizmeti sunan kıymetli personelimize şükranlarımızı sunuyor evlilik düşünen genç çiftlerimizi şubelerimize bekliyoruz.”dedi.

Eski İtfaiye karşısı ve Balıkçılar çarşısında bulunan iki şubesi ile hizmet veren Vuslat Gelinlik iletişim telefonları 0 326 212 48 39 ile 0 536 362 70 29

 

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu