Evgeny Grinko’dan Muhteşem Konser

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Kendi kültüründen izleri bestelerine taşıyan Rus müzisyen, piyanist ve davulcu Evgeny Grinko Hatay’lı sanat severler ile buluştuğu muhteşem konserde izleyenleri adeta büyüledi.Şehrimizde gerçekleşen bir çok önemli konseri organize eden Anadolu Sanat tarafından düzenlenen Evgeny Grinko konseri Sümerler Amfi Tiyatro’da gerçekleşirken seyircilerin Amfi Tiyatro’nun tamamını doldurmaları sanatçının şehrimizde ne denli sevildiğinin en büyük göstergesi oldu.

İlk eserinin ardından Türkçe “İyi Akşamlar Hatay..Konserime hoş geldiniz.Sizin için güzel parçaları çalacağız.” Sözleri ile seyirciyi selamlayan Evgeny Grinko seyircilerden büyük alkış aldı.

Sevilen eserlerini çalan ve yaklaşık 2 saat süren  konserde sanatçı Evgeny Grinko’ya  keman, çello ve akordeonda sevilen sanatçılar eşlik ettiler.

Sevilen sanatçı Evgeny Grinko’yu Hatay’lı sanat severler ile buluşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Anadolu Sanat İşletmecisi Gani Yoğurucu,Muhteşem bir konsere imza atan Evgeny Grinko’ya ve Konsere yoğun ilgi gösteren izleyicilere  teşekkür ederek Anadolu Sanat olarak Hatay’da önemli konser programlarına imza atmaya devam edeceklerini söyledi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu