Esnafın sıkıntıları Ankara’ya taşındı!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

TESK Yönetim Kurulu Üyesi, Hatay Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Abdulkadir Teksöz Ankara’da Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu Yönetim Kurulu toplantısına katıldı.

Başkan Teksöz, her daim yanında olduğu ve sorunlarını dinlediği esnafların sorunlarını iletmek ve çözüm önerilerini yerinde takip etmek amacıyla gittiği TESK Genel Kurulu’nda TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken ve Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Genel başkanı Fevzi Apaydın ile görüştü. Apaydın ile gerçekleşen görüşmede Teksöz’e Hatay Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Aziz Fatih Yılmaz da eşlik etti.

“24 SAAT ESNAFIMIZIN EMRİNDEYİZ”

HESOB başkanı Abdulkadir Teksöz, gerçekleştirdiği görüşmelerle ilgili yaptığı açıklamada; TESK genel başkanımız Bendevi Palandöken başkanlığında yönetim kurulu toplantımızı icra ediyoruz. Alınacak kararların Ülkemize halkımıza ve esnafımıza hayırlara vesile olmasını diliyorum. “Döviz’deki düşüşün fiyatlara yansımasını bekliyoruz. Bugün Ankara da özellikle bu konu üzerinde TESK genel Başkanımız Bendevi Palandöken ile birlikte çalışmalara hız verdik. Ankara” da bu çalışmalara destek veren Aziz Fatih Yılmaz ve Mehmet Ali Yapar kardeşlerime teşekkür ediyorum. Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Genel Başkanımız Fevzi Apaydın ağabeyimizi Aziz Yılmaz kardeşimiz ile birlikte ziyaret ederek şoför, nakliyeci, taksici, minibüs ve otobüsçü esnafımızın talep ve isteklerini ilettik. Yakın ilgi ve alakasından dolayı teşekkür ediyoruz. 24 saat esnafımızın emrindeyiz” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu